Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το ραντεβού για δουλειά και τα κλάματα στο μπαρ... το ανέκδοτο της ημέρας (7/11)!

Δεν υπάρχει πιο αστείο ανέκδοτο!

7 Νοεμβρίου 2019 09:51
Το ραντεβού για δουλειά και τα κλάματα στο μπαρ... το ανέκδοτο της ημέρας (7/11)!

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr σας χαρίζει το ανέκδοτο της σημερινής ημέρας (7/11)! Δεν υπάρχει πιο αστείο ανέκδοτο για να διαβάσετε σήμερα! Δείτε ακόμα: Το λουκάνικο και η αρραβωνιαστικιά: Το σόκιν ανέκδοτο της ημέρας!

Μια φορά σε ένα μπαρ καθόταν ένας αδύνατος κύριος και κοιτούσε με μανία το ποτό του. Σε μια στιγμή έρχεται ένας μεγαλόσωμος κύριος, του παίρνει το ποτό του και το πίνει μονορούφι τότε ο άλλος βάζει τα κλάματα. Ο μεγαλόσωμος κύριος του λέει:

"Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο."

"Όχι, δεν φταις εσύ", λέει ο αδύνατος κύριος.

"Σήμερα είναι η πιο άσχημή μου μέρα. Το πρωί άργησα να σηκωθώ, έχασα ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλειά και ο διευθυντής μου με απέλυσε. Βγαίνω έξω, μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Παίρνω ένα ταξί και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι μου.

Γυρνάω σπίτι και βλέπω τη γυναίκα μου αγκαλιά με τον υδραυλικό. Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"

Η αληθινή αγάπη διαρκεί για πάντα... το ανέκδοτο της ημέρας!

Τετάρτη σήμερα και το Athensmagazine.gr σας χαρίζει το ανέκδοτο της σημερινής ημέρας (06/11)! Μην ψάχνετε αλλού κάθε μέρα εμείς σας βρίσκουμε τα καλύτερα! Δείτε ακόμα: Γάμος έχει και απαραίτητους όρους: Το ανέκδοτο της ημέρας!

Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να πάει στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια».

«Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα.

Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με τη γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε».

«Ω, τα συλλυπητήριά μου. Αυτό είναι απαίσιο… Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;».

Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι.

«Όχι», του λέει. «Είναι όλοι στην κηδεία».

Να εμπιστεύεστε μόνο τους μετεωρολόγους... το ανέκδοτο της ημέρας!

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr το ξεκαρδιστικό ανέκδοτο της ημέρας (30/10)! Δείτε ακόμα: Η πλούσια χήρα και οι ορειβάτες... το ανέκδοτο της ημέρας!

Σε μια περιοχή της Αμερικής, πλησιάζει χειμώνας. Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής :

– Ω μεγάλε μάγε, πες μας, πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται;

Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά :

– Χμμμμμμ… Παιδιά μου, ένα έχω μόνο να σας πω. Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς. Κόψτε ξύλα…

Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα. Μετά από μια εβδομάδα, ξαναπάνε στο μάγο και ρωτάνε :

– Ω μεγάλε μάγε, πες μας, τι καιρό θα κάνει φέτος το χειμώνα;

– Χμμμμμ…Παιδιά ο χειμώνας φέτος θα είναι πολύ βαρύς. Κόψτε πολλά ξύλα. Όταν ο σύζυγος έβγαλε τη γυναίκα στο… κλαρί λόγω κρίσης! Το ανέκδοτο της ημέρας (12/10)!

Φεύγουν λοιπόν οι Ινδιάνοι από το μάγο κι αρχίζουν να κόβουν κι άλλα ξύλα. Οι Ινδιάνοι έκοβαν ξύλα κάθε μέρα, αλλά συνέχιζαν να επισκέπτονται τον μάγο κάθε μέρα.

– Ω μεγάλε μάγε, πες μας, θα είναι βαρύς ο χειμώνας φέτος;

– Ρε παιδιά, τα είπαμε χίλιες φορές, λέει ο μάγος. Ο χειμώνας φέτος θα είναι πάρα πολύ βαρύς. Κόψτε ξύλα.

– Μα καλέ μας μάγε μας λες να κόψουμε ξύλα τόσο καιρό. Είσαι σίγουρος; 40αρα μιλφάρα δεν καταλαβαίνει τίποτα: Το ανέκδοτο της ημέρας!

– Μα τι λέτε τώρα; Με αμφισβητείτε; ρωτάει θυμωμένος ο μάγος. Είμαι πάρα πολύ σίγουρος. Κόψτε ξύλα.

Οι Ινδιάνοι έφυγαν ηρέμοι, αφού είδαν τόσο σίγουρο το μάγο. O μάγος όμως, μπήκε σε σκέψεις. Μήπως κάνω λάθος για το χειμώνα; Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διπλανή πόλη, για να ρωτήσει τους μετεωρολόγους για τον καιρό, ώστε να σιγουρευτεί και αυτός.

– Ρε επιστήμονες, ποιές είναι οι προβλέψεις σας για τον ερχόμενο χειμώνα; Ρωτάει ο μάγος.

– Γέρο, φύγε να σωθείς του λένε. Περιμένουμε φέτος πάρα πάρα πολύ βαρύ χειμώνα.

– Κύριοι, με τρομάζετε, τους λέει ο μάγος. Είστε σίγουροι; Πώς αντιδρούν οι λαοί όταν πέφτει μια μύγα στον καφέ... το ανέκδοτο της ημέρας!

– Βεβαιότατα. Περιμένουμε τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 25 ετών.

– Πω-Πω, δύσκολα τα πράγματα σκέφτηκε ο μάγος. Και πώς είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά;

– Καλά ρε φίλε, δεν βλέπεις τους Ινδιάνους; Έχουν κόψει όλο το βουνό..!!!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share