Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναίκα σε τουρκικό σόου λιποθύμησε επειδή της έκοψαν τα μαλλιά (video)

Κατέρρευσε μόλις είδε το νέο της κούρεμα!

18 Οκτωβρίου 2019 22:45
Γυναίκα σε τουρκικό σόου λιποθύμησε επειδή της έκοψαν τα μαλλιά (video)

Το κούρεμα των μαλλιών μπορεί να είναι συναισθηματική εμπειρία είτε είναι κάποιος ευχαριστημένος, είτε όχι.

Δείτε επίσης: Παρήγγειλε εσώρουχα από online shop αλλά αυτό που έλαβε ήταν ότι πιο σιχαμερό!

Ορισμένοι προτιμούν να χαμογελούν αμήχανα, άλλοι κλαίνε στο εσωτερικό όταν απογοητεύονται.

Όμως μία γυναίκα στην Τουρκία αντέδρασε με πολύ πιο ακραίο τρόπο, από αυτόν που βλέπουμε στο ελληνικό GNTM.

Οι δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Kuaförüm Sensin (Είσαι η κομμώτριά μου) όπου make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο παρουσιάζοντας τις ικανότητές τους σε μοντέλα - εθελοντές.

Σε ένα επεισόδιο, ένα μοντέλο βρέθηκε αντιμέτωπο με δραστική αλλαγή μαλλιών. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της που έφθαναν μέχρι τη μέση, κόντυναν έως το ύψος των ώμων, ξέσπασε σε δάκρυα φωνάζοντας «τι είναι αυτό».

Καθώς οι κριτές και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι κοίταζαν σοκαρισμένοι, η γυναίκα επιχείρησε να φύγει από το στούντιο προτού λιποθυμήσει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας, Γκιοζντέ Κανσού, η οποία άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Το στιγμιότυπο έλαβε ευρεία δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral όταν ένας χρήστης του Twitter το ανάρτησε με τη λεζάντα «I’m SCREAMINNNN why is that so relatable tf».

Το βίντεο από τότε προβλήθηκε πάνω από 12 εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε περισσότερα από 21.000 likes.

Πήγε στο γάμο της πρώην του για να την εμποδίσει να παντρευτεί! (video)

Αξέχαστη φαίνεται πως είχε μείνει η πρώην του σε έναν άνδρα από την Κολομβία, ο οποίος έκανε «ντου» πριν το γάμο της για να την εμποδίσει να φτάσει νυφούλα στο πλευρό ενός άλλου.

Δείτε επίσης: Χάρβαρντ: Αυτοί που αργούν στα ραντεβού τους, ζουν περισσότερο!

Το βίντεο που έχει γίνει viral δείχνει τον άνδρα σε μηχανάκι να εμφανίζεται μπροστά στο αυτοκίνητο – αντίκα με το οποίο η πρώην του πηγαίνει στο γάμο της, να ανοίγει την πόρτα και να γονατίζει, προφανώς για να της εξομολογηθεί τον έρωτά του!

Πάντως τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά, καθώς αν και αυτός ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, την πλησιάζει και την φιλά αλλά αυτή τον απωθεί.

Δεν ήθελε να παντρευτεί! Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την δείτε θα καταλάβετε τον λόγο!

Παρόλο που εκείνος δεν είχε σκοπό του να παντρευτεί, εκείνη ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να ντυθεί νυφούλα! Ένας γάμος που δημιούργησε ερωτηματικά σε πολλούς!

Αυτή η γυναίκα ονειρευόταν από μικρή να βρει τον έρωτα της ζωής της και να ντυθεί νυφούλα. Και τα κατάφερε! Ακόμα και αν για αυτό, χρειάστηκε να δέσει τον γαμπρό σε καρότσα και να τον μεταφέρει μέχρι την τελετή. Εσείς το γνωρίζατε; Γιατί ο ιερέας στον γάμο προσφέρει στο ζευγάρι κρασί;

Ήθελε δεν ήθελε ο άνδρας του παρακάτω βίντεο, έμεινε ακινητοποιημένος στην καρότσα και δεμένος με σκοινιά στον ίδιο του τον γάμο. Η νύφη φαίνεται έτοιμη για όλα και τον σέρνει γύρω από το σπίτι όπου θα λάμβανε μέρος η τελετή. Οι καλεσμένοι μένουν με το στόμα ανοιχτό στη θέα της μέλλουσας νύφης να κουβαλά τον μέλλοντα γαμπρό της.

Ο γαμπρός μη μπορώντας να κουνηθεί παραμένει στη θέση του και τελικά η νύφη του ζητά να σηκωθεί για να αρχίσει η τελετή. Αποτέλεσμα; Το αστείο που είχε προγραμματίσει από πριν τον ζευγάρι χάρισε άφθονο γέλιο στους καλεσμένους. Το βίντεο κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου και μετρά εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Fiancée Has Had Enough Of Not Getting Married

When you don't wanna get married yet but your fiancée has had enough 😂💒

Posted by UNILAD on Monday, November 13, 2017
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share