Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παρήγγειλε εσώρουχα από online shop αλλά αυτό που έλαβε ήταν ότι πιο σιχαμερό!

Δείτε το!

18 Οκτωβρίου 2019 14:26
Παρήγγειλε εσώρουχα από online shop αλλά αυτό που έλαβε ήταν ότι πιο σιχαμερό!

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έλαβε ως παραγγελία μια 20χρονη κοπέλα. Η Έμιλι Γκρίν αποφάσισε να παραγγείλει εσώρουχα online, κάτι το οποίο κάνουν εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης: Τα γυναίκεια εσώρουχα που δεν μπορούν να αντισταθούν οι άντρες!

Το δέμα της έφτασε μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, όπως ανέφερε το site από το οποίο έγινε η παραγγελία και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα ευτράπελα.

Η νεαρή κοπέλα άνοιξε το πακέτο, έβγαλε το εσώρουχο από το κουτί του και έπαθε το σοκ της ζωής της. Σε τέτοιο βαθμό που έβαλε τα κλάματα ενώ ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει την αηδία που ένιωσε.

Το εσώρουχο ναι μεν ήταν αυτό που είχε παραγγείλει, όμως ήταν λερωμένο από ακαθαρσίες, κοινώς το εσώpουχο είχε φορεθεί κανονικά και είχε πουλωθεί βρώμικο.

Μη σου τύχει!

Παρήγγειλαν φορέματα και τους έστειλαν 25.000 χάπια ecstasy!

Λάθη στην αποστολή δεμάτων με το ταχυδρομείο γίνονται συχνά. Ωστόσο, ένα ζευγάρι από την Ολλανδία δεν περίμενε ποτέ ότι θα έκανε online παραγγελία δύο φορεμάτων και θα κατέληγε να παραλάβει 25.000 χάπια ecstasy.

Δείτε επίσης: Πανικός σε πασίγνωστο εστιατόριο της Κρήτης! - Χρέωσαν κουβέρ κι έδωσαν δελτίο παραγγελίας αντί για απόδειξη (photos)

Το ζευγάρι παρήγγειλε τα φορέματα από ένα εκπτωτικό κατάστημα ρουχισμού στην Ολλανδία.

Παρατήρησαν ότι ένα από τα κουτιά που έλαβαν ήταν περίεργα βαρύ και μόλις το άνοιξαν βρήκαν χιλιάδες πλαστικές σακούλες γεμάτες με… μωβ χάπια.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι βρέθηκαν συνολικά 24.800 δισκία εντός του δέματος, τα οποία αξίζουν περίπου 500.000 ευρώ.

Η 58χρονη γυναίκα αρχικά θεώρησε ότι τα χάπια ήταν διακοσμητικές πέτρες. Ωστόσο, ο σύζυγός της με μία πιο προσεκτική ματιά διαπίστωσε ότι ήταν χάπια, πιθανότατα παράνομα διεγερτικά και επέστρεψαν το πακέτο στο τοπικό ταχυδρομεία.

Το τμήμα ναρκωτικών της Αστυνομίας της πόλης Λιντζ ειδοποιήθηκε για το πακέτο και έπειτα από έρευνα ανακαλύφθηκε ότι ο τελικός προορισμός του ήταν στη Σκωτία.

Η Αστυνομία της Σκωτίας διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Δεν υπάρχει: Παρήγγειλε παντελόνι και γυαλιά και του έστειλαν ένα...κόκκινο φουστάνι! (Photos)

Άφωνος έμεινε ο Ντίλαν Ίβανς όταν άνοιξε το κουτί με την παραγγελία που είχε κάνει από τα καταστήματα Asos.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε παραγγείλει ένα μαύρο παντελόνι και γυαλιά ηλίου από την βρετανική γνωστή εταιρία, ωστόσο αντί γι΄ αυτά, παρέλαβε ένα κόκκινο φόρεμα με έξω τους ώμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αδελφή κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή πρωταγωνίστρια στις "Οικογενειακές Ιστορίες"! (video)

Το αστείο της υπόθεσης είναι βέβαια πως ο Ίβανς ο οποίος τρέχει και δικό του κανάλι στο You Tube, φόρεσε το φόρεμα και έκανε ένα χιουμοριστικό δημοσίευμα στο Twitter.

«Asos ίσως να κάνω λάθος, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως μου έχεις στείλει λάθος παραγγελία», έγραψε ο ίδιος ως σχόλιο πάνω από την φωτογραφία.

Αριστερά, τι είχε παραγείλει. Δεξιά, τι έλαβε!

Συνδυάζοντας το φόρεμα με ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικες κάλτσες και έχοντας πάρει μία έκφραση απογοήτευσης, ο Ντίλαν κατάφερε έτσι να κάνει αμέσως viral το ποστ του, το οποίο μάζεψε μέσα σε λίγη ώρα 100.000 likes και 32.000 κοινοποιήσεις στα social media.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να του απαντήσουν, κάνοντας του πλάκα.

«Φαίνεσαι τόσο ωραίος και αυτό είναι σίγουρα το χρώμα που σου ταιριάζει», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε «Είμαι σίγουρος πως σου έστειλαν την σωστή παραγγελία. Το φόρεμα είναι εκπληκτικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Γιώργος Κουρής!

Πάντως το δημοσίευμά του έγινε τόσο viral που του απάντησε μέχρι και η ίδια η εταιρία.

«Ε... κύρια Ντίλαν πραγματικά τα σπάτε με αυτό το φόρεμα. Στείλτε τον 9ψήφιο κωδικό και την διεύθυνσή σας μέσω email και θα φροντίσουμε να γίνει η ανταλλαγή σας», ανέφερε η εταιρία μέσω του επίσημου προφίλ της στο Twitter.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share