Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναίκα μπαίνει στο μετρό μαζί με το κοράκι της και γίνεται viral!

Πως θα αντιδρούσατε αν καθόταν δίπλα σας;

27 Αυγούστου 2019 11:52
Γυναίκα μπαίνει στο μετρό μαζί με το κοράκι της και γίνεται viral!

Μια γυναίκα με γκοθ στιλ κατάφερε να γίνει viral και να κάνει το Διαδίκτυο να αναρωτιέται «τι ακριβώς παίζει», όχι με το ιδιαίτερο λουκ της, αλλά με το κατοικίδιο που είχε μαζί της στο μετρό.

Οχι δεν ήταν σκύλος, γάτα ή κάποιο ψάρι σε γυάλα. Ηταν ένα κοράκι. Ενα κοράκι που καθόταν στο πόδι της, χωρίς να βρίσκεται σε κλουβί. Άντρας ρώτησε ιδιοκτήτρια παμπ αν ο ανάπηρος γιος του μπορεί να μπει στο μαγαζί κι εκείνη του έδωσε την πιο όμορφη απάντηση!

Το περίεργο αυτό στιγμιότυπο απαθανατίστηκε στο μετρό της Μόσχα.

Η νεαρή γυναίκα ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μαύρα ρούχα, κρατά ανάμεσα στα πόδια της μία τσάντα με ψώνια, όπως πολλοί άλλωστε στο μετρό, με το κοράκι να κάθεται ήσυχα στον αριστερό της μηρό.

Η φωτογραφία της έγινε viral, με τους χρήστες του Twitter να δείχνουν εντυπωσιασμένοι με την εικόνα. Αλλοι δήλωσαν έκπληκτοι, άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ταξιδεύει με το κοράκι και άλλοι έφεραν στο νου τους το ποίημα «Το Κοράκι» του Εντγκαρ Αλλαν Πόε.

Η γελοιογράφος Νίνα Ματσουμότο, που είδε τη φωτογραφία, εμπνεύστηκε και σε σκίτσο της απεικόνισε την ταξιδιώτισσα με το κοράκι με μια άλλη κυρία που είχε γίνει viral επειδή την είχε πάρει ο ύπνος και της είχε πέσει η πίτσα στο μετρό του Λονδίνου. Στο σκίτσο η κυρία με την πίτσα μοιράζεται το φαγητό της τόσο με τη νεαρή κοπέλα όσο και με το κοράκι της.

Το επικό ποστάρισμα για μεταχειρισμένα έπιπλα που έγινε viral!

Ο χωρισμός ενός ζευγαριού είναι ένα θλιβερό γεγονός. Όταν μάλιστα συμβαίνει λίγο πριν τον γάμο, είναι ακόμα χειρότερα, όμως συχνά καλούμαστε να δούμε την πραγματιστική πλευρά των νέων δεδομένων.

Κοινά όνειρα, κοινά σπίτια και προφανώς κοινές αγορές που κάπως πρέπει να χωριστούν.

Να σας υπενθυμίσουμε την ιστορία που Έστελνε προσκλήσεις για τον γάμο χώρις να της έχει γίνει καν πρόταση!

Μια γυναίκα αναγκάστηκε να κάνει ακριβώς αυτό και να πουλήσει τα έπιπλα που αγόρασαν για το σπίτι τους, αλλά επέλεξε τον πιο...προσωπικό τρόπο σε ομάδα στο Facebook για να το κάνει.

Δείτε το επικό ποστ που έγινε viral:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share