Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δύναμη ψυχής: Νεαρός σε αναπηρικό καροτσάκι χόρεψε λεβέντικο ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε!

Χίλια μπράβο στο παλικάρι! Έκλεψε τις εντυπώσεις!

27 Ιανουαρίου 2024 10:28
Δύναμη ψυχής: Νεαρός σε αναπηρικό καροτσάκι χόρεψε λεβέντικο ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 1ο Διεθνές τριήμερο Φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου, στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, την Κυριακή 21/1.

Περισσότεροι από 150 διαγωνιζόμενοι, φίλοι του ζεϊμπέκικου και της ελληνικής κουλτούρας, από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αντάμωσαν στην Αθήνα, διαγωνίστηκαν, ενημερώθηκαν με σεμινάρια για το ζεϊμπέκικο και διασκέδασαν… Ελληνικά!

Δείτε επίσης: Είπαν σε μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της με αναπηρία θα γίνει «βάρος στην κοινωνία» - Η απάντησή της αξίζει χειροκρότημα (Video)

Την πρώτη μέρα – Παρασκευή 19/1- του Φεστιβάλ, σε μια ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική, ο Δημοσθένης Αθανασίου σε μια επίδειξη ψυχής, χόψεψε ζεϊμπέκικο όντας σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει όμως δεν τον σταμάτησε ποτέ να προχωράει τη ζωή του κερδίζοντας τη μια νίκη μετά την άλλη στον στίβο της ζωής.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Κότιας από το Πλατανόρευμα Κοζάνης, οποίος και χάρισε την υποτροφία στον δεύτερο νικητή της κατηγορίας, ένα παιδί μόλις 8 ετών με μοναδικό ταλέντο και αγάπη για το ζεϊμπέκικο.

Ακόμα, ο μικρός Ανδρέας Αναγνωστόπουλος κέρδισε δίκαια την 2η θέση και τις εντυπώσεις.

Ενώ την 3η θέση διαγωνισμό κέρδισε ο Κύπριος Μάριος Κοντόπουλος στην κατηγορία Solo Open to the world Zeimpekiko.

Η αυλαία του 1ου Διεθνές φεστιβάλ χορού ζεϊμπέκικου έπεσε με συμμετέχοντες και διοργανωτές να δίνουν ραντεβού στο 2ο Διεθνές φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί τον 17-19 Ιανουαρίου το 2025.

Πατέρας και κόρη χορεύουν το πιο τρυφερό ζεϊμπέκικο και «ρίχνουν» το ελληνικό ίντερνετ!

Ανακαλύψαμε το πιο τρυφερό ζεϊμπέκικο. Πατέρας και κόρη, χόρεψαν μαζί και "τρέλαναν" τους πάντες! Θα μείνετε άναυδοι μόλις το δείτε!

Όπως θα δείτε και παρακάτω, με αφορμή την παράσταση χορού της σχολής που πήγαινε ο πατέρας με το κορίτσι, ανέβηκαν στη σκηνή του Αριστοτέλειου Θεάτρου της Θεσσαλονίκης και χόρεψαν το τραγούδι Ρόζα του Δημήτρη Μητροπάνου.

Το βίντεο έχει πάρει "φωτιά" με τις προβολές!

Δείτε το:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ την μερακλού νύφη που χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share