Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μερακλού νύφη χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται

Το καταχάρηκε!

20 Μαρτίου 2020 15:49
Μερακλού νύφη χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει στο Youtube! Μια νύφη χόρεψε στον γάμο της και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους!

Μετά την γιαγιά που χόρεψε το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο, ανακαλύψαμε μια γυναίκα, η οποία χόρεψε το τραγούδι "Του αγοριού απέναντι" και το αφιέρωσε στον σύζυγό της. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η νύφη χόρεψε εξαιρετικά και στο τέλος... αποθεώθηκε!

35χρονος σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και κλάψανε όλοι

Το video κυκλοφορεί εδώ και 9 χρόνια στο διαδίκτυο και προκαλεί άφθονο γέλιο, αφού ένας άνδρας, προσπαθεί να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Ο λόγος για έναν φίλο, ο οποίος βγήκε σε επαρχιακά μπουζούκια στον Πύργο και αποφάσισε να το ρίξει έξω! Λίγο το ποτό, λίγο η διάθεση, λίγο η παρέα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης αποφάσισε να σηκωθεί να χορέψει ζεϊμπέκικο, ξεπερνώντας σε γέλιο ακόμα και τον τρελό χορό που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ, πριν αρκετές ημέρες και σας έκανε να κλάψετε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο:

Το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. views!

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές τόσο από βαρύγδουπα ονόματα όσο και από αξέχαστους χορούς.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι όταν ο πασίγνωστος αυτός ηθοποιός σε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνισή του σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και σείστηκε όλο το πλατό.

Ο λόγος για τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" και μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Απ' ότι φαίνεται ο ηθοποιός έχει και άλλα κρυφά ταλέντα που μόλις τα αποκάλυψε μείναμε άφωνοι.

Ενώ ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευε το τραγούδι "η ζωή εδώ τελειώνει" ο Τάσος Γιαννόπουλος σηκώθηκε στην πίστα και με το βαρβάτο του ζεϊμπέκικο προκάλεσε πανικό, όχι μόνο στο πλατό αλλά και στο διαδίκτυο μιας και οι προβολές έχουν ξεπεράσει το 1 εκ.

Δείτε το βαρβάτο ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο:

Ας θυμηθούμε όμως μια ακόμη τέτοια σπάνια εμφάνιση, δείτε το ζεϊμπέκικο νεαρού ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share