Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Μαγκιόρισσα γιαγιά παραδίδει μαθήματα λεβεντιάς: Το ζεϊμπέκικο που αποθεώθηκε από τους θαμώνες και έγινε viral (video)

Έχει «σαρώσει» στο YouTube

27 Σεπτεμβρίου 2023 08:00
Μαγκιόρισσα γιαγιά παραδίδει μαθήματα λεβεντιάς: Το  ζεϊμπέκικο που αποθεώθηκε από τους θαμώνες και έγινε viral (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Τα βλέμματα όλων πάνω της τράβηξε η κυρά Βαγγελιώ σε ταβέρνα στη Σύρο, όπου βρέθηκε και σηκώθηκε να τραγουδήσει ο Δημήτρης Μπάσης. Παράλληλα, 98χρονη γιαγιά χορεύει το ζεϊμπέκικο της ψυχής της στο γάμο της εγγονής της και καταχειροκροτείται.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, εντυπωσιασμένος από το συγκρότημα των Συριανών μουσικών, Γιάννη Σολάρη, Αλέξανδρου Μήτση και Ανδρέα Κόνταρη, πλησίασε τους ταλαντούχους μουσικούς, αυθόρμητα, φορώντας το μαγιό του και έγινε μια παρέα με όλο το μαγαζί στο Κίνι της Σύρου. Όπως είπε στον κόσμο, περνούσε τόσο όμορφα που δε θέλησε να χαλάσει το χατίρι της παρέας του γιου του.

Η δυναμική και ξεχωριστή φωνή του, εντυπωσίασε το κοινό, που υποκλίθηκε τόσο στα φωνητικά του χαρίσματα όσο και στην απλότητα που χαρακτηρίζει έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη όπως είναι ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Συριανός… Δημήτρης Μπάσης, λόγω της συζύγου δε σταμάτησε σε ένα τραγούδι, οι παραγγελίες έπεφταν «βροχή». Μια παραγγελία ήταν και της κυρά Βαγγελιώς, που σηκώθηκε και χόρεψε ένα «μάγκικο» ζεϊμπέκικο, με τον Δημήτρη Μπάση να υποκλίνεται στις χορευτικές και ψυχικές ικανότητές της. 25 χρόνια μεγάλης καριέρας, εμπειρίας, με μεγάλες συνεργασίες και παραστάσεις, δεν είναι και λίγο να σου τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης.

Ελληνίδα χορεύει τσιφτετέλι και το κοινό ζητά βοήθεια - Το βίντεο που έχει «ρίξει» το Youtube!

Κι όμως! Αυτό το τσιφτετέλι, γνωστής Ελληνίδας, έκανε το ανδρικό κοινό να ζητά "Βοήθεια"! Το βίντεο έχει "ξετρελάνει" όλο το Youtube!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο μακρινό παρελθόν, είχε χορέψει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Συγκεκριμένα, μετά την Κρητικιά που χόρεψε και "τρέλανε" τους πάντες, ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι της πρώην παίκτριας του Nomads. Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε "το τραγούδι των γύφτων" και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και "Βοήθεια" γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το "Πότε Βούδας, Πότε Κούδας" έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share