Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παίκτρια του Survivor σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι! Όταν η κάμερα έκανε ζουμ, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Κόλασε κόσμο!

15 Ιανουαρίου 2020 09:29
Παίκτρια του Survivor σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι!  Όταν η κάμερα έκανε ζουμ, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Το Dancing with the Stars ήταν ένα από τα αγαπημένο show της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα!

Σε ένα επεισόδιο λοιπόν την παράσταση έκλεψε το χορευτικό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία μόλις είχε βγει από το Survivor και σε κάθε εμφάνισή της κλέβει την παράσταση!

«Δεν θεωρώ ότι του κούνημα είναι το δυνατό σου σημείο. Το κούνησες, αλλά έχεις θέμα στο κούνημα» είπε στην κριτική του ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι συνέβη μετά; Ύστερα από παρέμβαση της Ευαγγελίας Αραβανή, ο υπεύθυνος του show έβαλε τσιφτετέλι για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ανέβηκε ψηλά και χόρεψε τσιφτετέλι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τσιφτετέλι "κόλαση" πασίγνωστης Ελληνίδας που μοίρασε εγκεφαλικά!

Η εντυπωσιακή κοπέλα που χόρεψε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού "Τα χαμοπούλια" με τη μοναδική ερμηνεία του Δημήτρη Μπάση σαν μια άλλη Πάολα έκανε τους πάντες να παραληρούν στα λικνίσματα της και την πίστα να γεμίζει γαρύφαλλα.

Ο λόγος για την πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη που όπως ήταν αναμενόμενο μόλις άρχισε να κουνά το καλλίγραμμο κορμί της κανείς δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το τσιφτετέλι άναψε φωτιές! Έχει 502.794 προβολές στο Youtube!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, είχε ανάψει "φωτιές" με το τσιφτετέλι της. Το βίντεο στο Youtube, έχει φτάσει τις 502.794 προβολές.

Ο λόγος για την... Έλενα Παπαρίζου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, τον Οκτώβριο που πέρασε και κατά τη διάρκεια του "The Voice", είχε χορέψει ένα "καυτό" τσιφτετέλι πάνω στη σκηνή. Και δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς σε μια συναυλία της στη Χαλκίδα, είχε "γονατίσει" τους θαυμαστές της με τον χορό της.

Δείτε την αγαπημένη τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι στο παρακάτω βίντεο:

Γυναίκα χορεύει τούρκικο τσιφτετέλι και "τρελαίνει" τους πάντες! Το βίντεο έχει 35.047 views!

Ένα απίστευτο βίντεο ανακαλύψαμε στο Υoutube, με μια γυναίκα να χορεύει τούρκικο τσιφτετέλι.

Μετά την γυναίκα που "τρέλανε" την ελληνική τηλεόραση με το τσιφτετέλι της, βρήκαμε ένα βίντεο με μια γυναίκα, η οποία χορεύει τούρκικο τσιφτετέλι στην Πέτρα Λέσβου.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, αφού ξεκίνησε ο χορός, μια γυναίκα σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν, και ξεκίνησε να χορεύει, ενώ μάλιστα στη συνέχεια την ακολούθησε και μια άλλη κοπέλα.

Δείτε το βίντεο:

2 Ελληνίδες τραγουδίστριες σηκώνονται στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψουν τσιφτετέλι! Λίγο μετά τα likes έπεσαν βροχή

Αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο ήταν πρόσφατη εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Και ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μάχη τιτάνων: Λιοντάρι επιτίθεται σε βουβάλι! Η εξέλιξη θα σας σοκάρει!

Δείτε περισσότερα βίντεο στο Athensmagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share