Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Την χειροκροτούσαν όλοι όρθιοι: Η Κλέλια Ανδριολάτου χόρεψε ζεϊμπέκικο σε πανηγύρι και αποθεώθηκε

Τρέλανε τον κόσμο!

29 Ιουλίου 2023 09:46
Την χειροκροτούσαν όλοι όρθιοι: Η Κλέλια Ανδριολάτου χόρεψε ζεϊμπέκικο σε πανηγύρι και αποθεώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το περσινό καλοκαίρι οι διακοπές της Κλέλιας Ανδριολάτου περιλάμβαναν tour στα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Η ίδια χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε.

Αγαπημένος προορισμός της εντυπωσιακής ηθοποιού είναι τα Κουφονήσια γι' αυτό δε γινόταν να μην τα επισκεφτεί και αυτό το καλοκαίρι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η ίδια λίγο πριν τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου ταξίδεψε και στην Πάτμο, όπου φαίνεται να ξεφάντωσε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, όπου τη δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο μπροστά στο πλήθος που ζητωκραύγαζε, ενώ χτυπούσε ρυθμικά παλαμάκια.

Υπενθυμίζεται, ότι η Κλέλια Ανδριολάου ήταν η πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro».

«Bουνά» από γαρύφαλλα: Η γυναίκα που εντυπωσίασε με το ζεϊμπέκικό της τον Ρέμο (vid)

Μετά τον viral χορό του Βασίλη Μπισμπίκη πλέον τα ζεϊμπέκικα δεν έχουν τέλος!

Σειρά είχε μια γυναίκα, που ανέβηκε στην πίστα, ενώ τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και αποθεώθηκε από το κοινό.

Ένα βίντεο με την κυρία να χορεύει ζεϊμπέκικο, κάνει τον γύρο του TikTok.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος αφού την επαίνεσε για τον χορό της, συνέκρινε το ζεϊμπέκικό της με αυτό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Φαίνεται πως ο χορός της γυναίκας άρεσε περισσότερο από εκείνον του ηθοποιού στη σκηνή δίπλα στη Δέσποινα Βανδή. «Μπράβο κοπελάρα μου, αυτά είναι. Μπισμπίκης και μαλ..., αυτές είναι ζεϊμπεκιές», ακούγεται να λέει ο Αντώνης Ρέμος, ενώ «λούζει» την κοπέλα με λουλούδια.

Βαρύ ζεϊμπέκικο Έλληνα τραγουδιστή σπάει όλα τα κοντέρ στο Youtube με 44.000.000 προβολές!

Εδώ στο Athensmagazine.gr είστε λάτρεις των... ζεϊμπέκικων και το έχετε αποδείξει μέσα από τα... cliks σας, όπως και σε εκείνο με το ιστορικό χορό Έλληνα Πρωταθλητή!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας παρουσιάσουμε το νούμερο ένα ζεϊμπέκικο στο ελληνικό ίντερνετ τις τελευταίες 5 μέρες!

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου στην επίσημη σελίδα του στο Youtube ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε το νέο του τραγούδι "Αθήνα" και έγινε αμέσως viral! Μάλιστα έχει σημειώσει πάνω από 44.000.000 views με τον αγαπημένο τραγουδιστή εκτός από την φωνή του να μας δείχνει και το ταλέντο του στον χορό!

Δείτε το video clip του τραγουδιού και το απίθανο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που "έγραψε ιστορία"

Πασίγνωστος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, χόρεψε πριν χρόνια ένα ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Πρωινός καφές" όταν ακόμη την παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο με το βαρύ ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο με 5.000.000 προβολές! Την ώρα που χόρευε έγινε το... μοιραίο!

Όπως θα έχετε καταλάβει εδώ στο Athensmagazine.gr έχουμε μια αδυναμία στα βίντεο με ζεϊμπέκικα και αυτά γιατί με βάση τα νούμερα τα έχετε... λατρέψει, με εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου να ξεχωρίζει!

Σήμερα σας φέρνουμε στο φως το πιο ξεκαρδιστικός ζεϊμπέκικο του ελληνικού ίντερνετ! Τι συμβαίνει; Την ώρα που ένας... μερακλής άνδρας έχει έρθει στο "τσακίρ κέφι" δίπλα του τα πιάτα πέφτουν βροχή! Όμως μετά από λίγο συμβαίνει το μοιραίο! Ποιο ήταν αυτό;

Ένα από τα πιάτα τον βρίσκει στο κεφάλι και επικρατεί... πανικός! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο στo Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share