Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Εντά Ετζέ: Γάμος αλά ελληνικά για τη διάσημη ηθοποιό της Τουρκίας που χόρεψε... Βέρτη στο γάμο της!

Η επιλογή της έπαιξε και στα τουρκικά ΜΜΜ

29 Ιουνίου 2023 14:09
Εντά Ετζέ: Γάμος αλά ελληνικά για τη διάσημη ηθοποιό της Τουρκίας που χόρεψε... Βέρτη στο γάμο της!
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Ένα τραγούδι του Νίκου Βέρτη επέλεξε για τον γαμήλιο χορό της η διάσημη ηθοποιός από την Τουρκία, Εντά Ετζέ, η οποία παντρεύτηκε με γνωστό μπασκετμπολίστα που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, Bugrahan Tuncer.

Η σταρ του «Απαγορευμένου Φρούτου», Εντά Ετζέ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Bugrahan Tuncer, στις 20 Ιουνίου και για τον γαμήλιο χωρό της επέλεξε το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη.

Η Εντά Ετζέ, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τραγουδά στον αγαπημένο της κάθε στίχο του τραγουδιού, κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Ο μπασκετμολίστας σύζυγός της δεν μπορεί στιγμή να πάρει τα μάτια του από εκείνη και προσπαθεί να της τραγουδήσει στα ελληνικά.

Ο γάμος της Εντά Ετζέ έγινε στις 20 Ιουνίου στο Four Seasons Bosphorus Hotel, μια από τις αγαπημένες τοποθεσίες του ζευγαριού στην ακτή του Βοσπόρου.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece Tuncer (@eda.ece)

Μάλιστα, η επιλογή της Εντά Ετζέ στον Νίκο Βέρτη έγινε θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο

Γάμος χλιδή: Κρέμασαν στη νύφη 4 κιλά χρυσό, εκατομμύρια λίρες και μετρητά που μετρούσαν για μέρες οι κουμπάροι

Νιόπαντρο ζευγάρι, από μεγάλη φυλή στην Τουρκία, λούστηκε με χρυσό από τους συγγενείς του, λύνοντας το οικονομικό πρόβλημα για όλη του τη ζωή.

Το νιόπαντρο ζευγάρι έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα δια παντός

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, τη νύφη την έλουσαν με τέσσερα κιλά χρυσό σε κοσμήματα, τα οποία κρέμασαν πάνω της, ενώ ο γαμπρός πήρε έξι εκατομμύρια λίρες (216,872.27 ευρώ) σε μετρητά.

Μετά το γλέντι, το οποίο διήρκεσε δύο ημέρες, επιστρατεύτηκαν δέκα άτομα, προκειμένου να κάνουν την καταμέτρηση των χρημάτων, που δόθηκαν ως δώρο στον γαμπρό.

Σε βαλίτσες τοποθετήθηκε η περιουσία του νιόπαντρου ζευγαριού

Στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του «SHOW TV» υπογραμμίζεται «Στην πόλη Βαν τελέσθηκε ένας θρυλικός γάμος μιας μεγάλης φυλής. Ο γάμος διήρκησε δυο ημέρες και νύχτες. Τους δόθηκε μια ολόκληρη περιουσία. Στην τελετή των δώρων στον γαμπρό δόθηκαν 6 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, και στη νύφη 4 κιλά χρυσού. Μετά την τελετή των δώρων σειρά είχε η καταμέτρηση των μετρητών. Δέκα άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένα τραπέζι. Μετά από ώρες καταμετρήθηκε ολόκληρη η περιουσία. Ανακοινώθηκε πως στον γαμπρό δόθηκαν 6 εκατομμύρια λίρες και στη νύφη 4 κιλά χρυσού. Οι δεσμίδες χρημάτων τοποθετήθηκαν σε βαλίτσες».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share