Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Με καυτή ολόσωμη φόρμα και σκέρτσο: Το τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή που έκανε την σκηνή να «σειστεί» στον ρυθμό της (video)

Θα «αναστάτωνε» και τον Βασίλη Μπισμπίκη

5 Ιουνίου 2023 13:40
Με καυτή ολόσωμη φόρμα και σκέρτσο: Το τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή που έκανε την σκηνή να «σειστεί» στον ρυθμό της (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

«Φωτιά» έβαλε στη σκηνή του J2US η Δέσποινα Βανδή, όπου ερμήνευσε μαζί με τους Kings την τελευταία της επιτυχία «Ya Habibi», η οποία έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views στο Youtube. Με την ευκαιρία, δέιτε το καυτό τσιφτετέλι χορεύτριας που έχει ξεπεράσει τα 50 εκατ. προβολές στο YouTube.

Τα σχόλια ήταν ως επί το πλείστον θετικά για την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, ωστόσο αρκετοί ήταν και οι χρήστες που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως το τραγούδι ήταν playback.

Το σίγουρο είναι ότι η ερμηνεύτρια καθήλωσε τους πάντες με το «διαφορετικό» τσιφτετέλι της και την sexy εμφάνισή της.

Κλαίει στα γέλια όλο το Youtube: Αδιανόητο τσιφτετέλι Έλληνα στιχουργού κάνει άπαντες να «γονατίσουν»!

Ακόμη… κλαίμε από τα γέλια με το αδιανόητο τσιφτετέλι αγαπημένου Έλληνα στιχουργού, ο οποίος έκανε τους πάντες να γονατίσουν μαζί με τον… κάτι σαν χορό που έκανε η τραγουδίστρια, η οποία τον ακολουθούσε στην μπάντα του.

Τέτοια τσιφτετέλια έχουμε δει αρκετά, όπως εκείνο που παίρνει επάξια τον τίτλο του πιο παράξενου της ιστορίας, αλλά αν ο Γιάννης Ζουγανέλης αποφασίσει να κάνει κάτι, τότε δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας σαν ανάμνηση, μόλις το παρακολουθήσουμε. Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης διαπρέπει πάντα για τις δημιουργίες του, αλλά και τους αυθορμητισμούς της στιγμής, όπως έκανε στο θέατρο «Μυθωδία» του Ρεθύμνου.

Ο ίδιος ξεσήκωσε το κοινό με το τραγούδι του, όπου μάλιστα έπαιξε και… όργανο για τις ανάγκες του τσιφτετελιού, χαρίζοντας απίστευτες στιγμές σε όσους τον παρακολούθησαν και δείχνοντας για ακόμη μια φορά, ότι πρόκειται για έναν από τους απολαυστικούς ανθρώπους του είδους του.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share