Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κλάψαμε με το πιο... παράξενο τσιφτετέλι της ιστορίας

Δακρύσαμε!

15 Σεπτεμβρίου 2020 12:23
Κλάψαμε με το πιο... παράξενο τσιφτετέλι της ιστορίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Athensmagazine.gr εντοπίσαμε το πιο... παράξενο τσιφτετέλι της ιστορίας και σας το παρουσιάζουμε, με αυτό να μας κάνει να... δακρύσουμε με τον τρόπο, που το χόρεψαν σε ένα γλέντι, σε αντίθεση με τον χορό νεαρής ηθοποιού, που μοίρασε «εγκεφαλικά».

Η γιορτή είχε στηθεί στην Χίο, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης και τα όργανα... άρχισαν να παίζουν έναν από τους πολύ διάσημους σκοπούς. Πρόκειται για τα περίφημα τσιφτετέλια του Μάκη Βασιλειάδη, που φυσικά βρήκαν ανταπόκριση.

Η ανταπόκριση αυτή, βέβαια, δε συνοδεύτηκε από χορό... για Όσκαρ. Κάθε άλλον, καθώς ο χορός αυτός φέρνει κλάμα, παίρνοντας επάξια τον τίτλο του πιο περίεργου τσιφτετελιού, που έχει γραφτεί στην ιστορία.

Δείτε το βίντεο:

Το τσιφτετέλι σε νυχτερινό κέντρο που άφησε... στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή

τα νυχτερινά κέντρα τα τσιφτετέλια βρίσκονται... στην ημερήσια διάταξη και ορισμένα είναι και κολασμένα, σαν αυτό της γυναίκας που άφησε... στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή.

Ο εν λόγω ερμηνευτής, βέβαια, είναι ξακουστός για το γεγονός, ότι ξέρει πως να δημιουργήσει... κέφι στους θαμώνες του και είναι επόμενο, φυσικά, να σηκωθούν εντυπωσιακές παρουσίες στην πίστα και να αρχίσουν να λικνίζονται, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε, λοιπόν, και η κυρία δε σταματούσε να χορεύει και να τρελαίνει όλο το μαγαζί, κάνοντας τη διαφορά μεταξύ όσων σηκώθηκαν με την φοβερή της κίνηση.

Δείτε το βίντεο:

Το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης - Πάνω από 200.000 views μέσα σε λίγες ώρες

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά το είδαμε στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά"! Ο Δάντης τραγουδά και η Πάολα έρχεται στο τσακίρ κέφι!

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πριν λίγους μήνες!

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τίμησαν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Χρήστος Δάντης σηκώθηκε, έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι “Καρδιά μου δε με νοιάζει” και η Πάολα τότε μεράκλωσε και έριξε έναν χορό. Και το χορό! Αναστάτωσε όλον τον ανδρικό πληθυσμό με τα λικνίσματά της!

Δείτε το βίντεο στο athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share