Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Άγγιξε τις 2.000.000 προβολές: Το χειρότερο τσιφτετέλι της δεκαετίας που λίγοι θέλουν να θυμούνται

Δεν ήταν η καλύτερή τους στιγμή

11 Μαΐου 2023 07:18
Άγγιξε τις 2.000.000 προβολές: Το χειρότερο τσιφτετέλι της δεκαετίας που λίγοι θέλουν να θυμούνται
Από Ανθή Κουρεντζή

Τα τσιφτετέλια που έχουμε δει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχουν γράψει… τηλεοπτική ιστορία, κατά καιρούς, όπως το τσιφτετέλι της Αναστασίας Δράκα.

Συνεχώς, πολλές όμορφες παρουσίες έχουν εντυπωσιάσει με τον χορό τους στην εκπομπή. Ωστόσο, ο χορός της Μελίνας Ασλανίδου και της Πάολα δεν τοποθετείται σε αυτήν τη λίστα. Το τσιφτετέλι που χόρεψαν οι δυο τραγουδίστριες ήταν αρκετά χαμηλότερο των προσδοκιών…

«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι νύφης στον γαμπρό: Πέταξε το νυφικό και... άφησε τους πάντες «άφωνους» με τα λικνίσματά της (Video)

Αυτό το «αμαρτωλό» τσιφτετέλι της νύφης ήρθε ουρανοκατέβατο στο γαμπρό. Έβγαλε το νυφικό και άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο μιας και μεταμορφώθηκε σε επαγγελματία χορεύτρια. Τους άφησε όλους άφωνους και από όσο φαίνεται το είχε προγραμματισμένο, μιας και η χορογραφία και τα λικνίσματά της είναι εξαιρετικά.

Απολαύστε την:

Παράλληλα, χαμό προκάλεσε η Χριστιάνα Μούσση με την εκρηκτική της παρουσία σε παλαιότερη εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου. Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε με ένα υπέροχο φόρεμα, με ορθάνοιχτο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Η Χριστιάνα, μάλιστα, σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share