Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο της κουμπάρας που ζήλεψε μέχρι και ο γαμπρός – Θα μείνετε άφωνοι!

Χαμός στην πίστα!

20 Απριλίου 2023 17:36
Το ζεϊμπέκικο της κουμπάρας που ζήλεψε μέχρι και ο γαμπρός – Θα μείνετε άφωνοι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε έναν γάμο να χορεύει ο γαμπρός ζεϊμπέκικο, ωστόσο αυτή η κουμπάρα έκανε την ανατροπή. Μπορούμε να πούμε ότι χόρεψε καλύτερα από όλους όσους έχουμε δει.

Έχουμε δει σε γάμους να χορεύουν τσιφτετέλια, αλλά κουμπάρα να χορεύει τον εν λόγω χορό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Εκτός από ότι είναι κούκλα, φαίνεται ότι έχει αρκετές χορευτικές ικανότητες και μπορεί να χορέψει μέχρι και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Την βλέπουμε να το απολαμβάνει και όλοι γύρω της να έχουν μείνει άφωνοι, και να της πετάνε ασταμάτητα λουλούδια. Αυτόν τον χορό θα ζήλευε μέχρι και ο γαμπρός.

Το πιο άθλιο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση: Έπεσε το κράξιμο βροχή!

Το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο, χορεύτηκε από την πρώην αθλήτρια κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" που προβλήθηκε πριν χρόνια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε εκείνο της γυναίκας "φωτιά με τις 400.170 προβολές!

Η Έρρικα Πρεζεράκου, έδωσε ρεσιτάλ χορού, φορώντας τα αγαπημένα της 15ποντα και καταχειροκροτήθηκε λόγω του κλίματος της βραδιάς (ή του πολύ κρασιού).

Δείτε το ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο διάσημου χορευτή που ανατρίχιασε τους πάντες

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού παρουσιαστή.

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο διάσημος χορευτής και χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος που σηκώθηκε να χορέψει το "Όταν καπνίζει ο λουλάς" και μας ξάφνιασε. Ο χορευτής σηκώθηκε να χορέψει αλλά και να τραγουδήσει κάτι το οποίο σπάνια κάνει με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί για τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζεϊμπέκικο καταχειροκροτείτε, δείτε εδώ το βαρύ χορό πασίγνωστου ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν".

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε "χαμό" στο διαδίκτυο να παραληρεί

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το Athensmagazine.gr θα σας το παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τον τίμιο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν βρέθηκε καλεσμένος (πριν καιρό) στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το κομμάτι "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share