Τους έκανε να παραληρούν: Το βασανιστικό τσιφτετέλι «καυτής» χορεύτριας που οδήγησε πάντες στην… παράνοια!

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός που μας… βασανίζει, ειδικά όταν τον χορεύει μια αιθέρια ύπαρξη και γνωρίζει πολύ καλά να το κάνει, ξεσηκώνοντας και τον πιο ήσυχο άνθρωπο.
Η Αναστασία Δρακά είναι μια τέτοια περίπτωση και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει… ζαλίσει με την κίνησή της, όποτε έχει υπάρξει καλεσμένη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», κάνοντας καλεσμένους και τηλεθεατές να… χάσουν τα λογικά τους.
Το τσιφτετέλι που μας έκανε… να τα χάσουμε
Η γνωστή χορογράφος άκουσε το τραγούδι «Ο μπαλαμός», που ερμήνευε με το γνωστό υπέροχο τρόπο της η Ελένη Βιτάλη στην εκπομπή, που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, και δεν μπορούσε να μη σηκωθεί και να μας κάνει… να ξεσηκωθούμε.
Η ίδια με ένα αργό, βασανιστικό και σαγηνευτικό ρυθμό, έκανε το πλατό ολόκληρο να παραληρεί, κερδίζοντας δικαίως στο τέλος το χειροκρότημα από όσους βρίσκονταν εκεί, όπως έκανε και μια γυναίκα που αποτελεί το απόλυτο ερωτικό σύμβολο.
Δείτε το βίντεο:
Έκανε την πίστα «γης Μαδιάμ»: Το κολασμένο τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που άφησε τους πάντες άναυδους
Η λέξη τσιφτετέλι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα αυτής της τραγουδίστριας μιας και δύσκολα μπορεί κάποια άλλη να συγκριθεί μαζί της. Όπου κι αν βρεθεί, είτε σε πλατό, είτε σε πίστα καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και… κόλασε τους πάντες με το χορό της.
Ο λόγος φυσικά για την Παόλα. Όσο η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια που δεν είναι άλλο από “το τραγούδι των γύφτων” δεν δίστασε να αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και να μας χαρίσει ένα ακόμη αισθησιακό και καυτό τσιφτετέλι όπως μόνο εκείνη ξέρει. Φυσικό ήταν το στούντιο να γίνει… “γης μαδιάμ” και να πλημμυρίσει γαρύφαλλα και σπασμένα πιάτα. Αυτή όμως ήταν μόνο μια μικρή δόση από τις χορευτικές ικανότητες της τραγουδίστριας, δείτε εδώ τον καυτό χορό της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.
Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό:






0 ΣΧΟΛΙΑ