Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το θεϊκό τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή που αναστάτωσε τα πλήθη (video)

Ξεπέρασε τις 700.000 προβολές

9 Οκτωβρίου 2022 09:07
Το θεϊκό τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου στην σκηνή που αναστάτωσε τα πλήθη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιαμφισβήτητα η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις πιο σέξι Ελληνίδες τραγουδίστριες και για πολλούς θεωρείται ότι είναι στην κορυφή αυτής της λίστας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ο ορισμός του από φωνή κορμάρα.

Για αυτό και εμείς κάνουμε ένα ιδιαίτερο throwback, όταν η Παπαρίζου έκανε tour σε όλη την Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους είχανε περάσει και από τη Χαλκίδα, με την Έλενα Παπαρίζου να χορεύει ένα πολύ… «καυτό» τσιφτετέλι και να αφήνει με το στόμα ανοιχτό όσους βρέθηκαν στο μαγαζί. Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά στην Μύκονο.

Το βίντεο είναι πριν από πέντε χρόνια, αλλά όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αξίζει να το δει ξανά κάποιος, μιας και η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει από τότε.

Σε... αποσύνθεση το ανδρικό κοινό - Ελληνίδα καλλονή χορεύει τσιφτετέλι και στο πλατό ζητούν «βοήθεια»!

Κι όμως! Αυτό το τσιφτετέλι, γνωστής Ελληνίδας, έκανε το ανδρικό κοινό να ζητά "Βοήθεια"! Το βίντεο έχει "ξετρελάνει" όλο το Youtube!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο μακρινό παρελθόν, είχε χορέψει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Συγκεκριμένα, μετά την Κρητικιά που χόρεψε και "τρέλανε" τους πάντες, ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι της πρώην παίκτριας του Nomads. Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε "το τραγούδι των γύφτων" και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και "Βοήθεια" γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το "Πότε Βούδας, Πότε Κούδας" έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share