Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Για λίγο δεν φιλήθηκαν: Το καυτό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά και της Μαίρης Βυτινάρος που εξάπτει τη φαντασία (video)

Καθηλωτικές!

6 Οκτωβρίου 2022 19:33
Για λίγο δεν φιλήθηκαν: Το καυτό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά και της Μαίρης Βυτινάρος που εξάπτει τη φαντασία (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι 41 υποψήφιοι του GNTM 5, μετά τις πολύωρες auditions και το ID Catwalk, που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το bootcamp, το βράδυ της Τρίτης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Τα κορίτσια γνώρισαν τη νέα model instructor Μαίρη Βυτινάρος και, κάτω από τις οδηγίες της, κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude. Στόχος τους ήταν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του GNTM 5. Με την ευκαιρία, δείτε το ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για την είσοδο της Μαίρη Βιτίναρος στο GNTM 5.

Μετά τις πολύωρες auditions και το ID Catwalk, οι 41 υποψήφιοι του GNTM 5, που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το bootcamp, το βράδυ της Τρίτης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Τα κορίτσια γνώρισαν τη νέα model instructor Μαίρη Βυτινάρος και, κάτω από τις οδηγίες της, κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude. Στόχος τους ήταν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του GNTM 5.

Και ενώ το ριάλιτι μόδας βρίσκεται σε εξέλιξη, τα γυρίσματα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ και αυτό αποδεικνύεται από το επαγγελματικό ταξίδι των κριτών στη Μύκονο.

Το ταξίδι αποκαλύφθηκε από τα social media, καθώς τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μάλιστα, οι κριτές του ριάλιτι μόδας βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και αφού απόλαυσαν το φαγητό τους, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Βιτινάρος ανέβηκαν στην καρέκλα και αφέθηκαν στο ρυθμό της μουσικής, χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα με το τσιφτετέλι τους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share