Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζαλίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι - Δεν πίστευε στα μάτια του

Το θυμάστε;

20 Ιανουαρίου 2022 07:20
Ζαλίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι - Δεν πίστευε στα μάτια του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι! Ποια ήταν η κυρία που εντυπωσίασε με τον χορό της;

Ο λόγος για την... Ειρήνη Κολιδά. H Ειρήνη Κολιδά, πριν περίπου δύο χρόνια είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Η πρώην παίκτρια του Survivor, ξεσήκωσε τους πάντες με το τσιφτετέλι της, ακόμα και τον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος χόρεψε μαζί της ένα τρομερό τσιφτετέλι.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον παρουσιαστή να χορεύει. Συγκεκριμένα, πριν καιρό, μας άφησε άφωνους, αφού χόρεψε "καυτό" τσιφτετέλι με γνωστή Ελληνίδα.

Τσιφτετέλι φωτιά: Πασίγνωστη Ελληνίδα "τρέλανε" τους πάντες με τον χορό της

Πασίγνωστη Ελληνίδα, ραδιοφωνικός παραγωγός, "έβαλε" φωτιά με το τσιφτετέλι της και "τρέλανε" όλο το πλατό. Ο λόγος για την...

Ράνια Κωστάκη!

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, είχε βρεθεί καλεσμένη στην Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Την ώρα λοιπόν, που τραγουδούσε τσιφτετέλια ο Δημήτρης Μπάσης, πολλές Ελληνίδες κυρίες, σηκώθηκαν για να χορέψουν. Ανάμεσά τους και η Ράνια Κωστάκη, η οποία άφησε τον ανδρικό πληθυσμό άφωνο.

Δείτε την ραδιοφωνικό παραγωγό να χορεύει στο παρακάτω βίντεο:

Εκτός όμως, από την Ράνια Κωστάκη, δείτε εδώ μια δίμετρη καλλονή που "αναστάτωσε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον χορό της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share