Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δίμετρη καλλονή χορεύει τσιφτετέλι και κολάζει τους πάντες!

Εκθαμβωτική!

31 Μαρτίου 2020 13:46
Δίμετρη καλλονή χορεύει τσιφτετέλι και κολάζει τους πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι δυο μέτρα και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν το γνωστό μοντέλο Εύα Λάσκαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και σηκώθηκε να χορέψει.

Τόσο τα λικνίσματα της όσο και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω της και να μοιράσει... εγκεφαλικά με τον αισθησιακό χορό της.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πανέμορφης τραγουδίστριας που "άναψε φωτιές"

Το αισθησιακό τσιφτετέλι καυτής Ελληνίδας που έκανε τους πάντες να "χαζέψουν"!

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το πασίγνωστο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Χριστιάννα Μούση και φορώντας ένα σέξι μάξι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Άρης Πλασκασοβίτης και ερμήνευε το τραγούδι "νύχτες μαγικές" η Χριστιάνα έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που ένα τσιφτετέλι μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδα τραγουδίστριας που είναι πραγματικά σκέτη "κόλαση"!

Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Στικούδη (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό της).

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

Γνωστή Ελληνίδα χόρεψε κολασμένο τσιφτετέλι και "τρέλανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Όταν λέμε τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Τραϊάννα Ανανία!

Προσκεκλημένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε βρεθεί στο παρελθόν η Σαλονικιά, Τραϊάννα Ανανία, η οποία χόρεψε τον... "Σαλονικιό" του Στράτου Διονυσίου και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των τηλεθεατών, αφού ο χορός της ήταν... αισθησιακός.

Θυμηθείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας που κόλασε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share