Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γνωστή Ελληνίδα χόρεψε κολασμένο τσιφτετέλι και "τρέλανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Σάρωσε στο διαδίκτυο!

25 Μαρτίου 2020 14:52
Γνωστή Ελληνίδα χόρεψε κολασμένο τσιφτετέλι και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν λέμε τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Τραϊάννα Ανανία!

Προσκεκλημένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε βρεθεί στο παρελθόν η Σαλονικιά, Τραϊάννα Ανανία, η οποία χόρεψε τον... "Σαλονικιό" του Στράτου Διονυσίου και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των τηλεθεατών, αφού ο χορός της ήταν... αισθησιακός.

Θυμηθείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας που κόλασε.

Θεά Θεσσαλονικιά: Το απίθανο τσιφτετέλι μελαχρινής που "τρέλανε" το διαδίκτυο!

Τι να μας πει η Καρντάσιαν που είναι ενάμιση μέτρο, οι αδερφές της… και όλο της το σοϊ. Δείτε εδώ ένα κορίτσι, που τρελαίνει το διαδίκτυο με φοβερό τσιφτετέλι.

Πρωταγωνιστεί σε γάμο Ρομά στην Θεσσαλονίκη και τρελαίνει κόσμο. Εντάξει, μπορεί λόγω μέρας να φοράει κάτι φανταχτερό… ίσως και πολύ φανταχτερό… αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή από την φύση της.

Η συμπαθής κοπέλα είναι από τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Άλλες επώνυμες που κρύβουν την καταγωγή τους και άλλες ανώνυμες. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που "τάραξε" το διαδίκτυο, αφού, όπως θα δείτε εδώ 2 μελαχρινές "τρέλαναν" τους πάντες με τον χορό τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τσιφτετέλι τραγουδίστριας και καλλονής που ζάλισε τους καλεσμένους στο "Στην Υγειά Μας"

Γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια χόρεψε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού "Τα χαμοπούλια" με τη μοναδική ερμηνεία του Δημήτρη Μπάση και τρέλανε τοπλατό του "Στην Υγειά Μας".

Ο λόγος για την πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη που όπως άρχισε να κουνά το καλλίγραμμο κορμί της κανείς δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ τα γαρύφαλλα έπεφταν απανωτά.

Βέβαια δεν είναι η μόνη που έχει ξεσηκώσει το πλατό στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, αφού όπως θα δείτε εδώ ακόμα μια γνωστή celebrity, κόλασε με το τσιφτετέλι της.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share