Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

5χρονος χορεύει το πιο αλήτικο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει τους πάντες

Μας μάγεψε ο πιτσιρίκος!

10 Νοεμβρίου 2021 08:11
5χρονος χορεύει το πιο αλήτικο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερός είναι ο χορός του πιτσιρικά, με τον 5χρονο μαθητή σχολής χορού να σηκώνεται για το πιο... αλήτικο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει και να ξεσηκώνει τους πάντες, τρελαίνοντάς μας με το μάγκικο στυλ του, όπως έκανε ο αθλητής που γιόρτασε έτσι το χρυσό του μετάλλιο.

Η σχολή χορού του εν λόγω αγοριού φαίνεται πως έκανε κάποια εκδήλωση και, μάλλον, είχε έρθει... η σειρά για το δικό του χορό και, μάλιστα, σε ένα από τα δύσκολα τραγούδια για οποιονδήποτε θέλει να το χορέψει σε ζεϊμπέκικο.

Πρόκειται για το «Της Γερακίνας Γιος» του Βασίλη Τσιτσάνη, με τον... μπόμπιρα πάντως να μη «μασάει» και να προβαίνει σε έναν... ασήκωτο χορό, που διαθέτει κοντά στις 600.000 προβολές στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

Από τα έδρανα της πολιτικής στα... σπασμένα πιάτα - Το ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολιτικού που "έγραψε ιστορία"

Είναι μερικοί άντρες που η εικόνα τους ξεχειλίζει τεστοστερόνη και όταν ανεβούν στις πίστες το σίγουρο είναι πως θα βάλουν "φωτιά" με το δικό τους τρόπο και ένα τίμιο ζεϊμπέκικο πάντα θα είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και πολιτικός αποτελεί το απόλυτο αρσενικό και sex symbol για πολλές δεκαετίες μιας και σύμφωνα με τις γυναικείες γνώμες ανήκει στην κατηγορία των αντρών που όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο ηθοποιός μας συστήθηκε πριν χρόνια μέσα από την αγαπημένη σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" κι εκεί τον είδαμε και πρώτη φορά να χορεύει και ήμασταν σίγουροι πως δεν θα είναι η τελευταία. Στα γυρίσματα της εκπομπής "Όλοι οι καλοί χωράνε" απολαύσαμε για ακόμη μια φορά τον Απόστολο Γκλέτσο και μας χάρισε ένα λεβέντικο και τίμιο ζεϊμπέκικο. Κι επειδή όταν ακούμε τη λέξη ζεϊμπέκικο το μυαλό μας πάει απευθείας σε εκείνον, δείτε εδώ έναν ακόμη χορό του.

Δείτε εδώ τον καθηλωτικό χορό του Απόστολου Γκλέτσου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share