Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κέρδισε το χρυσό και το γιορτάζει με το πιο τρελό ζεϊμπέκικο όλων των εποχών

Τρέλανε το Μόντρεαλ

11 Σεπτεμβρίου 2020 12:44
Κέρδισε το χρυσό και το γιορτάζει με το πιο τρελό ζεϊμπέκικο όλων των εποχών

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πάμπολλα και δεν ήταν λίγα αυτά που μας άφησαν άφωνους, αλλά σίγουρα κάτι αντίστοιχο με το ζεϊμπέκικο αυτού του αθλητή δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο λόγος για το Λευτέρη Πετρούνια, τον "άρχοντα των δαχτυλιδιών" όπως τον αποκαλούν μιας και τα χρυσά μετάλλια που έχει στην κατοχή του δεν είναι και λίγα. Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο διάσημος αθλητής και το γιόρτασε με έναν δικό του τρόπο και ένα... τρελό ζεϊμπέκικο βάζοντας "φωτιά" στο Μόντρεαλ.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, να χορεύει ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στην κυριολεξία τούμπες στον αέρα! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας αθλητής μας δείχνει τα... κρυφά του ταλέντα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του γοητευτικό πολίστα που προκάλεσε "χαμό".

Δείτε το "τρελό" ζεϊμπέκικο του Λευτέρη Πετρούνια:

Από τα έδρανα της πολιτικής στα... σπασμένα πιάτα - Το ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολιτικού που "έγραψε ιστορία"

Είναι μερικοί άντρες που η εικόνα τους ξεχειλίζει τεστοστερόνη και όταν ανεβούν στις πίστες το σίγουρο είναι πως θα βάλουν "φωτιά" με το δικό τους τρόπο και ένα τίμιο ζεϊμπέκικο πάντα θα είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και πολιτικός αποτελεί το απόλυτο αρσενικό και sex symbol για πολλές δεκαετίες μιας και σύμφωνα με τις γυναικείες γνώμες ανήκει στην κατηγορία των αντρών που όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο ηθοποιός μας συστήθηκε πριν χρόνια μέσα από την αγαπημένη σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" κι εκεί τον είδαμε και πρώτη φορά να χορεύει και ήμασταν σίγουροι πως δεν θα είναι η τελευταία. Στα γυρίσματα της εκπομπής "Όλοι οι καλοί χωράνε" απολαύσαμε για ακόμη μια φορά τον Απόστολο Γκλέτσο και μας χάρισε ένα λεβέντικο και τίμιο ζεϊμπέκικο. Κι επειδή όταν ακούμε τη λέξη ζεϊμπέκικο το μυαλό μας πάει απευθείας σε εκείνον, δείτε εδώ έναν ακόμη χορό του.

Δείτε εδώ τον καθηλωτικό χορό του Απόστολου Γκλέτσου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share