Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παράτησε τις πισίνες κι έπιασε τις... πίστες - Το ζεϊμπέκικο που "γκρέμισε" το πλατό

Μοναδικός!

21 Αυγούστου 2020 13:57
Παράτησε τις πισίνες κι έπιασε τις... πίστες - Το ζεϊμπέκικο που

O Αντώνης Βλοντάκης αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικού αθλητισμού κι ακόμα κι αν είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες τα κατάφερε και στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας ρε παιδιά" κι ενώ ο Δημήτρης Μπάσης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "τρελκόριτσο", ο διάσημος πολίστας και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του. Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας καθήλωσε, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολίστα:

"Βροχή" από πιάτα και γαρύφαλλα - Το βαρύ ζεϊμπέκικο που προκάλεσε ανατριχίλα

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, εδώ μπορείτε να δείτε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα που όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Το "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης που μόλις άκουσε το τραγούδι "Μ' αεροπλάνα και βαπόρι" που ερμήνευε η Φωτεινή Βελεσιώτηου σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα πιάτα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

Μας κόπηκε το γέλιο: Το απρόσμενο ζεϊμπέκικο της κωμικού που καθήλωσε τους πάντες

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας καλλονής που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... έκοψε το γέλιο!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share