Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το… πάρτι ξαφνικά «άναψε» κι ένας «στρατός» από καλλονές κόλασε με το τσιφτετέλι του

Προκάλεσαν... χαμό από το πουθενά

31 Ιανουαρίου 2021 14:15
Το… πάρτι ξαφνικά «άναψε» κι ένας «στρατός» από καλλονές κόλασε με το τσιφτετέλι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η στιγμή, όπου τα σώματα λικνίζονται σε ένα υπέροχο τσιφτετέλι είναι κάτι το μοναδικό, με μια σειρά από γυναίκες να το αποδεικνύει σε απόλυτο βαθμό, «ανάβοντας» από το πουθενά το πάρτι και τρελαίνοντας τους παρευρισκόμενους.

Σε μια ώρα, όπου όλα φαίνονταν χαλαρά, ένα μπουζούκι εμφανίστηκε και άρχισε να παίζει στο ρυθμό του τσιφτετελιού, με τις κοπέλες να ακολουθούν και να προκαλούν αίσθηση, με όσους βρίσκονταν εκεί να βλέπουν ξαφνικά επτά γυναίκες να χορεύουν.

Γλέντι... από το πουθενά με κολασμένο τσιφτετέλι

Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για ένα φοβερό γλέντι στο συγκρότημα, όπου ξεκίνησε ο χορός, με τις κοπέλες να προκαλούν… χαμό με την κίνησή τους, όπως έκαναν και οι «εκρηκτικές» ξανθιές σε πλατό.

Δείτε το βίντεο:

Τουρκάλα μοιράζει «εγκεφαλικά» στους Έλληνες και «ρίχνει» το διαδίκτυο με το αισθησιακό της τσιφτετέλι

Το τσιφτετέλι έχει αναχθεί σε έναν αγαπημένο χορό των Ελλήνων και αποτελεί ένα κοινό σημείο με τους Τούρκους, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα σε ένα βίντεο, που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο από συμπατριώτες μας, που παθαίνουν… εγκεφαλικό με Τουρκάλα χορεύτρια.

Η ίδια παρουσιάστηκε σε μια εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης και καθήλωσε το κοινό με το λίκνισμά της, προκαλώντας αίσθηση σε όσους βρίσκονταν στο πλατό εκείνη τη στιγμή.

Τουρκάλα... ταράζει τους Έλληνες με το τσιφτετέλι της

Είτε όρθια είτε ξαπλωμένη στο πάτωμα, είχε… χίλιους και έναν τρόπους να ξεσηκώσει το πλήθος με την κίνησή της, η οποία… τάραξε και τους Έλληνες, που έχουν σημειώσει πάνω από 96.000 προβολές στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

Τρέλανε το tik tok με το τσιφτετέλι της η κόρη της Πάολα, τύφλα να έχει η μαμά…

Η κόρη της Πάολα φαίνεται πώς έχει ταλέντο στο χορό, καθώς σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, χόρεψε το tsifteteli προσπαθώντας να ισορροπήσει τον καφέ στο κεφάλι της και έδειξε ότι τα καταφέρνει πολύ καλά

@paolina_zoglo ♬ original sound - Cleopatra ????
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share