Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Το "καυτό" τσιφτετέλι που άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά

"Αρρώστησε" ο παρουσιαστής!

9 Ιανουαρίου 2021 15:50
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Βίκυ Νάσιου ελάχιστοι τη γνωρίζουν, ωστόσο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με το τσιφτετέλι της.

Η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και προκαλούσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι! Εκεί την... τσίμπησε ο Νίκος Μουτσινάς και την έφερε στην εκπομπή του προκαλώντας "εμφράγματα" με το λίκνισμά της! Εκτός από αυτόν το χορό, δείτε εδώ το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της σε παλαιότερη εκπομπή του Μουτσινά στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι χορεύτριας που κολάζει: Χαμός στο διαδίκτυο

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και αυτή η χορεύτρια μας το αποδεικνύει με τα λικνίσματά της, τα οποία καθήλωσαν τους πάντες, όπως συνέβη και με το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη.

Μπορεί να είναι παλιό αλλά παραμένει διαχρονικό. Η γυναίκα παρακάτω λικνίζεται, με τους ανθρώπους πίσω να είναι αφοσιωμένοι στο τραγούδι, και το κοινό να μην παίρνει τα μάτια από πάνω της. Φυσικά στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Γυναίκες χορεύουν σε πλατό και "αναστατώνουν" τους πάντες

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε ξεσηκώσει την ελληνική τηλεόραση, όταν κάποιες γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το χορό-, και μας έκαναν να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Οι κοπέλες αυτές ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους τις παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share