Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δακρύσαμε: Το πιο επικό τσιφτετέλι της ιστορίας που έκανε τους πάντες στο πλατό να πέσουν κάτω από τα γέλια

Ένα μικρό «διαμαντάκι» στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

3 Ιανουαρίου 2021 13:23
Δακρύσαμε: Το πιο επικό τσιφτετέλι της ιστορίας που έκανε τους πάντες στο πλατό να πέσουν κάτω από τα γέλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουμε δει πολλά αισθησιακά τσιφτετέλια, που μας έχουν τρελάνει, σαν εκείνο των δύο «καυτών» ηθοποιών, αλλά υπάρχουν κι εκείνα, που μας κάνουν να… πέσουμε στα πατώματα από τα γέλια, όπως το μοναδικό «διαμαντάκι» που πρόσφερε άνδρας σε μεσημεριανή εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ στη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι», όταν εκείνη ακόμη προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το τσιφτετέλι του Χρήστου Καλλιμάνη, που είναι… διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Τσιφτετέλι: Πρόσφερε ένα μοναδικό «διαμάντι» ο Χρήστος Καλλιμάνης

Ο τελευταίος φρόντισε να του επιφυλάξει μια τρομερή έκπληξη, εμφανιζόμενος στο πλατό και ξεκινώντας να κάνει… τα δικά του, προσφέροντας ίσως το μεγαλύτερο έπος, που έχουμε δει στον αέρα εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Φάνηκαν όλα: Το τσιφτετέλι του κοριτσιού του Σεφερλή που σήκωσε τους πάντες στην πίστα

Δεν είναι λίγα τα τσιφτετέλια, που μας έχουν «μαγέψει» στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», αλλά αυτό που έκανε ένα… πρώην κορίτσι του Μάρκου Σεφερλή, ξεχώρισε σηκώνοντας τους πάντες στην πίστα.

Η Χριστιάννα Μούση, που έχει αναδειχθεί στο πλευρό του ηθοποιού, όταν έκανε το πρωινό στο Mega, σηκώθηκε από το τραπέζι της και άρχισε να… μεθά τους πάντες χορεύοντας υπό τους ήχους του «Νύχτες μαγικές», κάνοντας τη διαφορά μεταξύ των υπόλοιπων κοριτσιών στο πλατό.

Τσιφτετέλι: «Μάγεψε» τους πάντες η Χριστιάννα Μούση

Η φοβερή κίνηση και το λίκνισμά της ήταν λογικό να τρελάνουν τον παρουσιαστή της εκπομπής και τους υπόλοιπους παριστάμενους, έχοντας κερδίσει φυσικά τις εντυπώσεις και αποτελώντας μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες, που έχουμε δει στην ιστορία του εν λόγω σόου.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share