Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έστησε μια κάμερα για να καταγράψει την εξομολόγησή του στη μητέρα του - Λίγα λεπτά μετά ξέσπασε σε κλάματα

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

19 Αυγούστου 2020 09:42
Έστησε μια κάμερα για να καταγράψει την εξομολόγησή του στη μητέρα του - Λίγα λεπτά μετά ξέσπασε σε κλάματα

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για ένα αγόρι στην εφηβεία να εξομολογηθεί στην οικογένεια του πως είναι ομοφυλόφιλος και ειδικά στη μητέρα του. Αυτό το αγόρι όμως φάνηκε θαρραλέο και αποφάσισε να το ανακοινώσει χωρίς δισταγμό. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για μια τέτοια αποκάλυψη, δείτε εδώ τον απίστευτο τρόπο που το έκανε ένας 90χρονος και την αντίδραση της κόρης του.

Ο νεαρός έστησε μια κάμερα και αποφάσισε να καταγράψει την "επίμαχη" στιγμή της αποκάλυψης. Η μητέρα του τον ρωτά αν αυτό που θέλει να της πει είναι κάτι προσωπικό του κι εκείνη της γνέφει θετικά. Όταν γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις η μητέρα του τον αγκαλιάζει κι εκείνος ξεσπά σε κλάματα. Η στάση της μητέρας του δείχνει ξεκάθαρα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Boy recorded coming out to his mother

I'm not crying; you're crying. (via https://www.youtube.com/user/Matthewac1)

Posted by mixed feelings on Tuesday, July 4, 2017

Πίστευε πως η κάμερα δεν λειτουργεί και την άφησε ανοιχτή - Όταν γύρισε σπίτι και είδε τι είχε καταγράψει "πάγωσε"

Ο άτυχος άνδρας από την Κίνα έκανε το «λάθος» να αφήσει τη κάμερα του υπολογιστή του ανοιχτή. Μάλιστα ο ίδιος πίστευε ότι η κάμερα δε λειτουργεί καθώς ο υπολογιστής είχε πρόβλημα.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι πραγματικά σοκαριστικό που έχει καταγράψει μια κάμερα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας πατέρας κοίταξε την κάμερα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού του.

Η γυναίκα του είχε ερωτικό ραντεβού με τον δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

Δείτε το μοιραίο βίντεο:

Κάλεσαν μάστορα για έναν έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει

Κάλεσαν έναν μάστορα για έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει! Επίσης, μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να "κατασκοπεύσει" τον άνδρα της

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον καθαρισμό ενός αεραγωγού, μια δουλειά που αναλαμβάνουν συνήθως εταιρίες με εξειδίκευση στον κλιματισμό και την θέρμανση. Η Lisa Guerrero, δημοσιογράφος του Inside Edition, μαζί με κάποιους ειδικούς στους αεραγωγούς, παρακολουθούν τους δύο τεχνικούς που ήρθαν για να δώσουν συμβουλές.

Μετά από έναν τεμπέλικο έλεγχο, ενημερώνει την δημοσιογράφο ότι θα της κοστίσει 700 δολάρια για να καθαρίσει τους αεραγωγούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ειδικοί έχουν παρακολουθήσει κάθε κίνηση του και ξέρουν ότι το σπίτι χρειάζεται ένα απλό καθάρισμα.
Ο δεύτερος τεχνικός κάνει λίγη δουλειά, αλλά μόνο όταν η ιδιοκτήτρια είναι στο δωμάτιο. Όταν φεύγει, τον εγκαταλείπει και η εργασιακή ηθική του. Τι θράσος!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share