Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

90χρονος παππούς αποκάλυψε το κρυφό μυστικό του μετά από χρόνια - Η κόρη του δεν πίστευε ότι...

Το κρατούσε για σχεδόν έναν αιώνα

3 Ιουλίου 2020 14:12
90χρονος παππούς αποκάλυψε το κρυφό μυστικό του μετά από χρόνια - Η κόρη του δεν πίστευε ότι...
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αφού κρατούσε το μυστικό του για 90 χρόνια, ένας παππούς από το Κολοράντο έκανε την τεράστια αποκάλυψη στους φίλους και την οικογένειά του για το Pride Month. Διαβάστε το στο Athensmagazine.gr

Ο πατέρας και ο παππούς Κέννεθ Φέλτς άρχισαν να σκέφτονται τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και αποφάσισαν να αρχίσουν να γράψουν μια αυτοβιογραφία για να πουν την ιστορία του.

Το γράψιμο του βιβλίου του ώθησε να αναδειχθούν παλιές αναμνήσεις και συναισθήματα και μετά από μια κουραστική μέρα γραφής αναφέρθηκε κατά λάθος στο μυστικό που είχε κρυφό για σχεδόν έναν αιώνα. Ακόμα ένα μυστικό που αποκαλύπτεται, μετά από αυτό στην διαθήκη ενός παππού.

Ο Κέννεθ συνομιλούσε με την κόρη του, Ρεμπέκα Μάγιες, την οποία έκανε με την πρώην σύζυγό του, όταν άφησε να υπονοηθεί κάτι για το πώς δεν ήθελε να «αφήσει ποτέ τον Φίλιπ». Η Ρεμπέκα στο παρελθόν δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο Φίλιπ, αλλά «ξαφνικά κατάλαβε», είπε ο Κένεθ στο Good Morning America.

Ο Φίλιπ ήταν ένας άντρας που ο Κέννεθ ερωτεύτηκε στη δεκαετία του 1950, αλλά ο Κέννεθ «υιοθέτησε μια άλλη προσωπικότητα επειδή πίστευε ότι δεν είχε άλλη επιλογή».

Posted by Kenneth Felts on Thursday, 14 May 2020

Αυτός εξήγησε:

Για πολύ καιρό, η αλήθεια θάφτηκε βαθιά μέσα στην ψυχή μου… Θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με την περιφρόνηση από την κοινωνία, να χαρακτηρίσω διεστραμμένος. Όμως οι άνθρωποι δέχονται πολύ περισσότερο σήμερα και ένιωσα ότι έπρεπε να βρω το θάρρος.

Πριν από δύο δεκαετίες, η Ρεβέκκα είπε στον πατέρα της ότι ήταν λεσβία και ενώ ήταν χαρούμενη που έμαθε ότι ο Κέννεθ μπορεί τώρα «να είναι ο εαυτός του», είπε ότι ένιωσε επίσης μια «φοβερή θλίψη» που ο πατέρας της είχε χάσει τη σχέση του με τον άντρα που αγάπησε.

One of the loving and wonderful people who has been reading my messages on my coming out and search for Phillip...

Posted by Kenneth Felts on Thursday, 25 June 2020

Ο Κέννεθ συνέχισε να το λέει στους υπόλοιπους φίλους και την οικογένειά του και τον Μάιο μοιράστηκε τα νέα του με τον ευρύτερο κόσμο στο Facebook.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share