Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μετά τον καφέ που της πρόσφερε ο άνδρας της είχε αναγούλες - Τότε τοποθέτησε μια κάμερα και είδε ότι...

Αυτό που κατέγραψε σοκάρει!

6 Αυγούστου 2020 10:23
Μετά τον καφέ που της πρόσφερε ο άνδρας της είχε αναγούλες - Τότε τοποθέτησε μια κάμερα και είδε ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να "κατασκοπεύσει" τον άνδρα της, με τον οποίο ήταν στα χωρίσματα.

Το περιστατικό έγινε στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν η Τερίζ Κοζλόφσκι άρχισε να υποπτεύεται τον σύντροφό της, καθώς κάθε φορά μετά τον καφέ που της πρόσφερε είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία και σε κάποιες περιπτώσεις είχε προβλήματα και με την όρασή της.

Έτσι, έβαλε μία κρυφή κάμερα στην κουζίνα και ανακάλυψε πως ο άνδρας της, της έριχνε στον καφέ ένα φάρμακο, το οποίο σε συχνή χρήση μπορεί να προκαλέσει ακόμα και δηλητηρίαση. Έτσι, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο, αλλά ο δράστης τιμωρήθηκε με μόλις δύο μήνες ποινή φυλάκισης. Εκτός όμως, από αυτό το θέμα που προκαλεί οργή, δείτε εδώ τι κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας σε ένα σπίτι.Θα ανατριχιάσετε!

Δείτε το βίντεο από την κρυφή κάμερα:

Κανείς δεν πίστευε ότι ο νεκρός αδερφός της την επισκέπτεται - Μια μέρα όμως πήρε την κάμερα και κατέγραψε αυτό...

34χρονη μητέρα 4 παιδιών, ισχυρίζεται πως κατέγραψε παραφυσική δραστηριότητα με την κάμερα του κινητού της. Επίσης, υποπτεύεται πως η οντότητα αυτή είναι ο αδερφός της, Paul, που έχει πεθάνει.

Τα αδέρφια είχαν μία πολύ προβληματική σχέση όταν ο Paul ήταν ακόμα ζωντανός και όταν πέθανε, η Donna άρχισε να βιώνει πολύ παράξενα πράγματα μέσα στο σπίτι της. Επίσης, άνδρας κατέγραψε με την κάμερα ασφαλείας μία περίεργη σκιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, ενώ ο ίδιος έφυγε από σπίτι!

Αρχικά, άκουγε δυνατούς θορύβους μέσα στην νύχτα και έβλεπε γρατσουνιές στους τοίχους. Μια φορά, το φάντασμα την ακινητοποίησε στο κρεβάτι και το πρωί είχε ξυπνήσει με ανεξήγητες μελανιές στο σώμα της.Η Donna προσπάθησε να μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι για να γλυτώσει. Πράγματι, εκείνη και η οικογένειά της έχουν αλλάξει ήδη 5 σπίτια αλλά το φάντασμα φαίνεται να την ακολουθεί όπου και να πηγαίνει.

Ευτυχώς, το φάντασμα ποτέ δεν πείραξε την οικογένειά της. Επειδή όμως ο κόσμος την αμφισβητούσε, αποφάσισε να καταγράψει το τι συμβαίνει στο σπίτι της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share