Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λεοπάρδαλη ετοιμάζεται να ορμήξει σε κουνέλι - Η εξέλιξη σοκάρει... (Video)

Ανατριχιστικό

4 Μαΐου 2020 14:18
Λεοπάρδαλη ετοιμάζεται να ορμήξει σε κουνέλι - Η εξέλιξη σοκάρει... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την επίθεσή της σ' ένα κουνέλι που έχει βάλει στο στόχαστρο ετοιμάζει μία λεοπάρδαλη. Μάλιστα, κινείται με αργές κινήσεις προς το μέρος του μικρού ζώου που δείχνει να μην έχει... καταλάβει αυτό που ερχόταν με την συνέχει να σοκάρει. Ενώ, μια άλλη λεοπάρδαλη ανέβηκε πάνω σε έναν άνδρα όταν εμφανίστηκε μια τίγρης με την συνέχεια να προκαλεί σοκ.

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι παίρνει στο κυνήγι λεοπάρδαλη: Σκαρφάλωσε σε δέντρο από την τρομάρα (video)

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένα λιοντάρι πλησιάζει σιγά-σιγά μια λεοπάρδαλη που μόλις την αντιλαμβάνεται παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα συνειδητοποιώντας την κατάσταση, κατέγραψε ένας οδηγός σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Άγριας Ζωής Kruger, στη Νότια Αφρική. Επίσης, δείτε μία συγκλονιστική στιγμή που λιοντάρια περικυκλώνουν μια καμηλοπάρδαλη και αρχίζουν να την ενοχλούν, με την συνέχεια να ανατριχιάζει

Μόλις βλέπει το λιοντάρι, η λεοπάρδαλη παραμένει παγωμένη για λίγες στιγμές, μέχρι που αποφασίζει να το βάλει στα πόδια. Όμως, το λιοντάρι δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να πάρει τη λεοπάρδαλη στο κυνήγι.

Όμως, η λεοπάρδαλη είναι ζώο πολύ πιο γρήγορο από τα λιοντάρια και έτσι κατόρθωσε να ξεφύγει από το λιοντάρι που την καταδίωκε και να βρει καταφύγιο πάνω σε δέντρο.

Δείτε το βίντεο:

5 πεινασμένα λιοντάρια περικύκλωσαν για να κατασπαράξουν έναν θηριώδη ρινόκερο με τη συνέχεια να... σοκάρει - Προσοχή σκληρές εικόνες (Video)

Ένας θηριώδης ρινόκερος είχε την ατυχία να περικυκλωθεί από 5 ατρόμητα λιοντάρια τα οποία πήγαν να τον κατασπαράξουν με τη συνέχεια της μάχης να είναι σοκαριστική. Επίσης, δείτε ένα λιοντάρι να «τρώει» ουρανοκατέβατη κλωτσιά στο πρόσωπο από μια ζέβρα με την συνέχει αν «κόβει» την ανάσα...

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και σας εφιστούμε την προσοχή αφού περιέχει μερικές φρικτές εικόνες:

Λιοντάρι ορμάει πάνω σε μια γυναίκα - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Ένα λιοντάρι επιτέθηκε και τραυμάτισε 2 ανθρώπους στο Λοβλαντ, του Κολοράντο, στις ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν μια γυναίκα. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω σοκάρει.

Μετά την μάχη ανάμεσα σε 15 λιοντάρια και 1 βουβάλι, θα σας παρουσιάσουμε μια επίθεση ενός άγριου ζώου, αλλά αυτή τη φορά σε ανθρώπους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Loveland Reporter-Herald, πριν λίγο καιρό, αστυνομικοί της τοπικής αστυνομίας απάντησαν σε κλήσεις, για ένα λιοντάρι του βουνού που είχε χωθεί κάτω από τροχόσπιτο στην περιοχή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, το λιοντάρι τους επιτέθηκε, ορμώντας σε γυναίκα αστυνομικό. Η αστυνομικός πάλεψε με το λιοντάρι με γυμνά χέρια για να το διώξει από πάνω της. Ο συνάδερφός της έσπευσε σε βοήθεια και τελικά το λιοντάρι τράπηκε σε φυγή. Η μάχη καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό και δημοσιεύτηκε στα social media, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share