Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λιοντάρει "τρώει" ουρανοκατέβατη κλωτσιά στο πρόσωπο από ζέβρα - Η συνέχεια κόβει την ανάσα

Δεν θα το πιστεύετε

19 Απριλίου 2020 09:37
Λιοντάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επιβίωση στην άγρια φύση είναι κομμάτι...δύσκολο και πόσο μάλλον στη σαβάνα της Αφρικής. Η αγωνία και ο τρόμος αποτυπώνεται ολοφάνερα στο βίντεο, όταν μια ζέβρα χρησιμοποίησε το "όπλο" της, για να σωθεί από ένα πεινασμένο λιοντάρι.

Στο βίντεο βλέπουμε το θηλυκό λιοντάρι να επιτίθεται στο άτυχο φυτοφάγο και ενώ όλοι πιστεύουμε ότι η κατάληξη δεν θα είναι καλή για την ζέβρα, γίνεται η ανατροπή. Έτσι, ο βασιλιάς της ζούγκλας δεν είναι πάντα αήττητος, αφού το κάθε ζώο έχει τον δικό του τρόπο να αμυνθεί, όπως έκανε και αυτό ο βούβαλος.

Επειδή όμως το ένστικτο αυτοσυντήρησης είναι πιο δυνατό από κάθε πείνα, τα πράγματα παίρνουν τελικά διαφορετική τροπή, και το λιοντάρι τρώει ουρανοκατέβατη κλωτσιά.

Το τι ακριβώς ακολουθεί θα μπορέσετε να το δείτε παρακάτω και θα σας κόψει την ανάσα.

Λιοντάρι ορμάει πάνω σε μια γυναίκα - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Ένα λιοντάρι επιτέθηκε και τραυμάτισε 2 ανθρώπους στο Λοβλαντ, του Κολοράντο, στις ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν μια γυναίκα. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω σοκάρει.

Μετά την μάχη ανάμεσα σε 15 λιοντάρια και 1 βουβάλι, θα σας παρουσιάσουμε μια επίθεση ενός άγριου ζώου, αλλά αυτή τη φορά σε ανθρώπους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Loveland Reporter-Herald, πριν λίγο καιρό, αστυνομικοί της τοπικής αστυνομίας απάντησαν σε κλήσεις, για ένα λιοντάρι του βουνού που είχε χωθεί κάτω από τροχόσπιτο στην περιοχή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, το λιοντάρι τους επιτέθηκε, ορμώντας σε γυναίκα αστυνομικό. Η αστυνομικός πάλεψε με το λιοντάρι με γυμνά χέρια για να το διώξει από πάνω της. Ο συνάδερφός της έσπευσε σε βοήθεια και τελικά το λιοντάρι τράπηκε σε φυγή. Η μάχη καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό και δημοσιεύτηκε στα social media, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share