Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

15 λιοντάρια προσπαθούν να φάνε έναν ετοιμοθάνατο βούβαλο - Ωστόσο εκείνος "ανασταίνεται" και...

Σοκαριστικό βίντεο!

17 Απριλίου 2020 10:14
15 λιοντάρια προσπαθούν να φάνε έναν ετοιμοθάνατο βούβαλο - Ωστόσο εκείνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας βούβαλος που ήταν πεσμένος στο έδαφος, περικυκλώθηκε από 15 πεινασμένα λιοντάρια. Όμως, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, σηκώθηκε κι έκανε τα άγρια ζώα να τραπούν σε φυγή.

Μετά την τρομερή μάχη ανάμεσα σε λιοντάρια και ελέφαντα, είδαμε μια ακόμα μάχη που σόκαρε μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό. Συγκεκριμένα, ο βούβαλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και 15 λιοντάρια τον είχαν περικυκλώσει. Με τη σειρά, οι φοβεροί θηρευτές έγλειφαν τις πληγές του θύματός του, εν μέσω τρομαχτικών κραυγών. Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτό που θα επακολουθούσε.

Ο μελλοθάνατος βούβαλος "αναστήθηκε" σηκώθηκε στα πόδια του και κυνήγησε τα λιοντάρια. Τι απίστευτη ανατροπή της μοίρας!

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Λιοντάρι έφαγε γυναίκα που βγήκε από το σπίτι της για έναν απίστευτο λόγο

Σοκάρει η είδηση που αναφέρει, ότι μια γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από λιοντάρι, μόλις βγήκε από το σπίτι της. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν.

Μετά την ιστορία με το λιοντάρι που επιτέθηκε σε ένα παιδάκι, διαβάσαμε μια τραγική είδηση, όπου μια αγρότισσα έχασε τη ζωή της από το άγριο ζώο. Συγκεκριμένα, η 58χρονη Ντάρι Τσισάνγκουε βγήκε το βράδυ της 30ης Μάρτη από το σπίτι, συνοδεία του άντρα της, για να κάνει την ανάγκη της.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός γείτονα, ξαφνικά, ένα λιοντάρι την χτύπησε στο κεφάλι, προκαλώντας της ένα μεγάλο τραύμα. Στη συνέχεια το λιοντάρι προσπάθησε να την τραβήξει μέσα στις φυλλωσιές, ενώ ο σύζυγός της καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Μέχρι να φτάσουν οι γείτονες, ο άντρας της άτυχης γυναίκας είχε κατορθώσει να τη βγάλει από τα σαγόνια του θηρίου.

Η 58χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχή, αλλά, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της. "Η μεγάλη απώλεια αίματος και η απόσταση μεταξύ του χωριού και του νοσοκομείου συνέβαλαν στο θάνατό της", ανέφερε ο επικεφαλής του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τη διοικητή της περιοχής, Σάρα Τσιγάμπα, το λιοντάρι που επιτέθηκε στη γυναίκα θανατώθηκε.

Ως μέτρο ασφαλείας, η Τσιγάμπα συμβούλευσε τους ντόπιους στην περιοχή να αποψιλώσουν τη βλάστηση γύρω από τα σπίτια τους, ιδίως κατά τη διάρκεια της εποχής των βροχών, που διανύουμε, ώστε τα άγρια θηρία να μην κρύβονται κοντά στις κατοικίες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share