Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άνιση μάχη: Λιοντάρια περικυκλώνουν μια καμηλοπάρδαλη και αρχίζουν να την ενοχλούν - Η συνέχεια συγκλονίζει

Τρομερό βίντεο!

24 Απριλίου 2020 15:36
Άνιση μάχη: Λιοντάρια περικυκλώνουν μια καμηλοπάρδαλη και αρχίζουν να την ενοχλούν - Η συνέχεια συγκλονίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια καμηλοπάρδαλη ξεκίνησε να κλωτσάει 8 λιοντάρια, τα οποία την ενοχλούσαν. Τι έγινε στη συνέχεια; Ποιος κέρδισε την άνιση μάχη;

Μετά την ανατριχιαστική μάχη με το ελάφι και το λιοντάρι, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο με λέαινες, οι οποίες επιτέθηκαν σε καμηλοπάρδαλη μπροστά στα μάτια τουριστών στο Εθνικό Πάρκο Kruger. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, η καμηλοπάρδαλη δεν έμεινε με σταυρωμένα... πόδια. Άρχισε τις λέαινες στις κλωτσιές!

Συγκεκριμένα, τουρίστες σε πάρκο της Νότιας Αφρικής, έγιναν μάρτυρες μιας ασυνήθιστης σκηνής. Μια ομάδα από λέαινες την... "έπεσαν" σε μια καμηλοπάρδαλη κι εκείνη αμύνθηκε.Το φυτοφάγο ζώο περικυκλώθηκε από 8 λιονταρίνες, οι οποίες παρενοχλούσαν, τρόμαζαν και προσπάθησαν να κουράσουν την καμηλοπάρδαλη.

Οι τουρίστες δεν μπόρεσαν να δουν την κατάληξη αυτής της μάχης, αλλά σύμφωνα με το χρήστη που ανέβασε το βίντεο, οι λέαινες σκόπευαν να εξαντλήσουν το θήραμά τους και να το σκοτώσουν, μετά το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε το βίντεο:

Μια τίγρης, μια αρκούδα και ένα λιοντάρι συναντήθηκαν πριν 15 χρόνια - Μόλις δείτε την ιστορία τους θα δακρύσετε

Μπορεί μια τίγρης να συμβιώσει με ένα λιοντάρι και μια αρκούδα; Απ' ότι φαίνεται ναι! Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλική με κάποιο άλλο ζώο, δείτε εδώ πώς ένα σκυλάκι κι ένα τιγράκι έγιναν αδέρφια.

Πριν από περίπου 15 χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στο σπίτι ενός βαρώνου ναρκωτικών στην Ατλάντα των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα. Σαν ένδειξη της δύναμής του, ο βαρώνος κρατούσε στο σπίτι του μια αρκούδα, μια τίγρη και ένα λιοντάρι, όλα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Φυσικά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο καταφύγιο άγριων ζώων “η κιβωτός του Νώε”. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου αποφάσισαν να μη χωρίσουν τα τρία ζώα και να τα αφήσουν να μεγαλώσουν στον ίδιο χώρο.

Σήμερα, τα ζώα εξακολουθούν να ζούνε μαζί. Έχουν μεταφερθεί σε ένα περιφραγμένο χώρο, ειδικά κατασκευασμένο για να μπορεί να αντέχει το βάρος και των τριών ζώων (συνολικά ξεπερνάει τα 800 κιλά), αφού κοιμούνται μαζί σαν αδέρφια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταφυγίου, αυτό είναι το μοναδικό σημείο στον κόσμο που μπορεί κανείς να θαυμάσει μαζί τα τρία αυτά διαφορετικά είδη ζώων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μόνο φιλική δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια συνάντηση μεταξύ τους. Τα συγκεκριμένα ζώα ωστόσο, δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει καν τις διαφορές τους, αφού μεγάλωσαν σαν οικογένεια από πολύ μικρή ηλικία.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share