Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To καυτό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που "κόλασε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Γυναίκα "φωτιά"!

20 Απριλίου 2020 13:15
To καυτό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά, δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό της Σόφη Πασχάλη.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Δήμητρα Σταθοπούλου και ερμήνευε το "μια είναι η ουσία" η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που βρέθηκε στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου να χορεύει ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης και πραγματικά "κόλασε τον παρουσιαστή" αλλά και όλους τους καλεσμένους με τα μοναδικά της λικνίσματα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το σπάνιο τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που ξεπέρασε τις 600.000 προβολές στο Youtube!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια πασίγνωστη ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Άννα Ανδριανού, όπου όσο στην πίστα βρισκόταν η Γλυκερία εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που άφησε τους πάντες άφωνους μιας και δεν έχει συνηθίσει κανέναν σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως και κανείς δεν γνώριζε αυτό το μοναδικό της ταλέντο. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που κάποιος χορός μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι Ελληνίδας δημοσιογράφου που "κόλασε" τους πάντες.

Δείτε εδώ το τσιφτετέλι της ηθοποιού:

Το άκρως τολμηρό τσιφτετέλι πασίγνωστης αθλήτριας που τρέλανε τους πάντες!

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει η πασίγνωστη αυτή αθλήτρια.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Κλέλια Πανταζή και έδειξε σε όλους πως δεν είναι μόνο του... κλασσικού χορού και με τα λικνίσματα της τρέλανε τους πάντες.Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου ζει τέτοιες ένδοξες στιγμές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια πανέμορφη τραγουδίστρια χόρεψε τσιφτετέλι.

Στο τολμηρό αυτό τσιφτετέλι τη συνόδευσε ο καλός της φίλος και χορευτής Άρης Πλασκασοβίτης και ο συνδυασμός τους άναψε φωτιές στο πλατό.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που σήκωσε όλο το μαγαζί "στον αέρα"!

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share