Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η 36χρονη Ελληνίδα και το αισθησιακό τσιφτετέλι της που σαρώνει με τις 877.217 προβολές (Video)

Κολάζει με το λίκνισμά της

18 Απριλίου 2020 15:28
Η 36χρονη Ελληνίδα και το αισθησιακό τσιφτετέλι της που σαρώνει με τις 877.217 προβολές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια χορεύει μία 36χρονη Ελληνίδα, που καθηλώνει με τις 877.217 προβολές στο Youtube. Ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει απολαύσει καλλίγραμες γυναίκες να λικνίζονται με την μουσική και να χορεύουν τα καλύτερα τσιφτετέλια που έχουμε δει ποτέ!

Μια 36χρονη ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού προκαλώντας την απόλυτη ταραχή του ανδρικού κοινού.

Δείτε το βίντεο:

Πανέμορφη παίκτρια του Survivor ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι "μία είναι η ουσία" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:

Το άκρως τολμηρό τσιφτετέλι πασίγνωστης αθλήτριας που τρέλανε τους πάντες!

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει η πασίγνωστη αυτή αθλήτρια.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Κλέλια Πανταζή και έδειξε σε όλους πως δεν είναι μόνο του... κλασσικού χορού και με τα λικνίσματα της τρέλανε τους πάντες.Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου ζει τέτοιες ένδοξες στιγμές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια πανέμορφη τραγουδίστρια χόρεψε τσιφτετέλι.

Στο τολμηρό αυτό τσιφτετέλι τη συνόδευσε ο καλός της φίλος και χορευτής Άρης Πλασκασοβίτης και ο συνδυασμός τους άναψε φωτιές στο πλατό.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share