Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Ένας πατέρας έβαλε κάμερα στην θερμοκοιτίδα του πρόωρου μωρού του... Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Δεν πάει το μυαλό σας!

27 Ιανουαρίου 2020 11:24
Ένας πατέρας έβαλε κάμερα στην θερμοκοιτίδα του πρόωρου μωρού του... Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Ένας πατέρας ζήτησε από την νοσοκόμα να τοποθετήσουν κάμερα στην θερμοκοιτίδα, όπου βρισκόταν το μωρό του, που είχε γεννηθεί πρόωρα. Ο λόγος θα σας κάνει να συγκινηθείτε!

Χάρη σε επιχορηγήσεις $73,000 στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κάνσας, δημιουργήθηκε ένα σύστημα για την παρακολούθηση και την εξέταση των νεογνών. Δεν τοποθέτησαν, λοιπόν, κάμερα για να παρακολουθήσουν το παιδί τους την ώρα που έπαιζε ή για να δουν αν του φέρονται καλά, όπως κάνουν πολλοί γονείς, αλλά για έναν πιο συγκινητικό λόγο!

Το σύστημα αυτό ονομάζεται ‘Angel Eyes’ (τα μάτια του αγγέλου), σχεδιάστηκε για πρόωρα μωρά και επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν τα μωρά τους από την οθόνη του κινητού τους – από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ο Σαμ Λάστ, στρατιώτης και πατέρας, αξιοποίησε τα πλεονεκτήματα του συστήματος στο έπακρο – κατάφερε να αναπληρώσει όλες τις στιγμές που είχε χάσει επειδή ήταν στο Ιράκ.

Δείτε τι είπαν τα μέσα για το σύστημα αυτό:

Το μωρό τους κοιμόταν και πήγαν να τσεκάρουν αν είναι καλά - Όταν όμως το Είδαν, έτρεξαν αμέσως να πάρουν την κάμερα!

Αυτοί οι γονείς πήγαν να τσεκάρουν αν είναι καλά με το μωρό τους που κοιμόταν... Όταν όμως το είδαν, έτρεξαν αμέσως να πάρουν την κάμερα!

Ποιος λέει πως το να είσαι γονιός πρέπει πάντα να είναι σοβαρό και με σκοπιμότητα; Μερικές φορές πρέπει απλά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε! Όταν ο Gabriel Moore έβαζε τον γιο του, Tyler, για ύπνο, παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο.

Είπε στην γυναίκα του να πάρει την κάμερα και οι δυο τους κατέγραψαν την εκπληκτική αυτή στιγμή:

Ο μικρός Tyler δεν έχει καταλάβει τίποτα. Τι υπέροχη στιγμή!

Η σύζυγος αυτού του παππού πέθανε μετά από 67 χρόνια γάμου - Αλλά όταν ανοίγει έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό!

Αυτός ο παππούς έχασε τη σύζυγο του μετά από 67 χρόνια γάμου... Μια μέρα όταν ανοίγει έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο, ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό!

Η ζωή είναι γεμάτη απροσδόκητες εκπλήξεις, αλλά μετά από μια ορισμένη ηλικία, οι δραστικές αλλαγές είναι λίγες στη ζωή. Ήδη θα έχετε ένα σπίτι και μια οικογένεια. Έχετε παντρευτεί, έχετε παιδιά και εγγόνια και είστε σχεδόν 90 ετών, οπότε οι εκπλήξεις είναι ασυνήθιστες στη ζωή σας. Παρόλα αυτά, αυτό ακριβώς συνέβη με την Katie Smith και τον Ed Sellers.

Η Katie και ο Ed ζούσαν στην ίδια πόλη και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον όταν ήταν μόλις 15 και 14 ετών αντίστοιχα. Αυτό συνέβη πριν από δεκαετίες, όταν οι κανόνες του γάμου ήταν τελείως διαφορετικοί. Οι γονείς της δεν τους αφήσουν να βγουν μόνοι τους και ο μόνος τρόπος για να βρεθούν ήταν κρυφά στο σπίτι της νεότερης αδερφής της Katie.

«Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και δεν τον άφηνα να με φιλήσει», λέει η Katie, τώρα 90 ετών γιαγιά. Η σχέση της Katie και του Ed δεν κράτησε πολύ. Οι γονείς τους ήταν τόσο αυστηροί που τελικά σταμάτησαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Η Katie κατέληξε να παντρευτεί έναν άνδρα με τον οποίο ήταν μαζί για 54 χρόνια. Ο Ed παντρεύτηκε και ήταν με τη σύζυγό του για 67 χρόνια. Από αυτούς τους γάμους είχαν πολλούς απογόνους. Παιδιά, εγγόνια, μεγάλες και όμορφες οικογένειες που τους συνόδευσαν καθ “όλη τη διάρκεια των ετών. Μεγάλωσαν και τελικά και οι δύο έχασαν τους συντρόφους τους.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την απώλεια της συζύγου του, ο Ed κοιτούσε ένα παλιό τηλεφωνικό κατάλογο που είχε φυλάξει εδώ και πολλά χρόνια. Τότε το είδε: ο τηλεφωνικός αριθμός της Katie. Ίσως είχε αλλάξει αριθμός ή ίσως είχε ήδη πεθάνει. Μετά από όλα, πέρασαν 74 χρόνια, μια ζωή. Αλλά αυτή η σκέψη δεν τον αποθάρρυνε και καλέσω τον αριθμό ούτως ή άλλως. Προς έκπληξη του Ed, η Κatie ήταν ακόμα ζωντανή και ζούσε στην ίδια πόλη! Συμφώνησαν να συναντηθούν για να μιλήσουν για τη ζωή τους και να θυμηθούν εκείνες τις παλιές καλές στιγμές που κάποτε έζησαν ερωτευμένοι.

Όταν συναντήθηκαν, όλα τα παλιά συναισθήματα ήρθαν πίσω. Όχι μόνο αναζωπύρωσαν την φιλία τους, αλλά άρχισαν αμέσως μια σχέση. Στη συνέχεια, στις 16 Ιουλίου 2017, οι δύο τους τελικά παντρεύτηκαν σε ηλικία 89 και 88 ετών!

Τι απίστευτα συγκινητική ιστορία επανένωσης σχεδόν στο τέλος της ζωής τους! Ένα πράγμα είναι σίγουρο… αυτό το ζευγάρι έχει σίγουρα καλή αίσθηση του χιούμορ!

Αν ο Ed δεν είχε την περιέργεια και το θάρρος να μάθει τι συνέβη με την Katie, αυτή η συναρπαστική επανένωση δεν θα είχε συμβεί ποτέ. Κοιτάξτε τους δυο τους τώρα, εξίσου ερωτευμένοι – σαν να είχαν περάσει τις τελευταίες επτά δεκαετίες μαζί!

Κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχει η αιώνια αγάπη, αλλά ιστορίες όπως αυτή μας κάνουν να αμφιβάλουμε! Η ζωή είναι πολύ μικρή και το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά!

Δείτε την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share