Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Παππούς στέκεται μπροστά στη γιαγιά και... Αυτό που συνέβη μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

Απίστευτο!

24 Ιανουαρίου 2020 08:30
Παππούς στέκεται μπροστά στη γιαγιά και... Αυτό που συνέβη μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ένας παππούς έδειξε με μία τρομερή κίνηση την αγάπη του. Τι έκανε; Στάθηκε μπροστά στη γιαγιά, γονάτισε και.... μόλις μάθετε θα δακρύσετε!

Μετά την τρυφερή ιστορία με την επέτειο του παππού και της γιαγιάς, διαβάσαμε μια ακόμη ιστορία με ηλικιωμένο ζευγάρι και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε να συγκινηθούμε.

Τίποτα δεν λέει σε αγαπάω τόσο καλά, όπως ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι με διαμάντια, έχουμε δίκιο; Εννοούμε ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι διαμαντιών μετά από 63 χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά, εννέα εγγόνια και χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, δηλαδή.

Ας πάμε λίγο πιο πίσω.

Γνωρίστε τον Καρλ και την Ντόνα. Αυτοί οι δύο είναι μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν το 1956 και έχουν πραγματικά περάσει τα πάντα μαζί. Έχουν περάσει περισσότερες από έξι δεκαετίες μαζί και φυσικά είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, όπως και κάθε άλλο ζευγάρι. Δυστυχώς, το 2018 ήταν το έτος με τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα για αυτούς τους δύο.

παππούς και γιαγιά

Η Ντόνα, η οποία είναι 81 ετών, έπρεπε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο νοσοκομείο. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μετά την υποβολή της στην τρομακτική διαδικασία επέμβασης ανοικτής καρδιάς. Ήταν καταστροφικό για όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως για τον Καρλ. Παρ ‘όλα αυτά, ήταν εκεί γι’ αυτήν σε όλα όσα συνέβησαν.

"Ο παππούς δεν την άφησε ποτέ από το πλευρά του", δήλωσε ο εγγονός τους Καρλ Γκίμπς. "Το κέντρο αποκατάστασης είχε φέρει μια καρέκλα όπου κοιμόταν κάθε βράδυ, μέχρι που ήταν αρκετά δυνατή η γιαγιά για να γυρίσει στο σπίτι".

Αν και είμαστε σίγουροι ότι η Ντόνα θα πίστευε ότι η αγάπη του για εκείνη ήταν άφθονη, ο Καρλ ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά γι’ αυτήν, μόλις τελικά θα μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο. Ως αποτέλεσμα, είπε στη σύζυγό του ότι θα της πάρει ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων, αν κατάφερνε να γίνει καλά.

Αυτό φαινόταν να είναι το σωστό κίνητρο! Τα διαμάντια εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, ακόμα και όταν βρίσκεται στη δεκαετία των ογδόντα.

Όπως υποσχέθηκε, ο Καρλ πήγε με τη Ντόνα σε ένα πολυκατάστημα για να τις πάρει το δαχτυλίδι, με το που βγήκε από το νοσοκομείο. Αλλά ο Καρλ είχε και μια άλλη έκπληξη στο μανίκι του, στην οποία είχε έρθει όλη η οικογένεια για να τη δει.

Αφού διάλεξαν το νέο δαχτυλίδι, ο Καρλ έπεσε σε ένα γόνατο, όπως ακριβώς έκανε πριν πολλά χρόνια και ζήτησε ξανά από τη σύζυγό του να τον παντρευτεί.

Ο Καρλ μας συγκίνησε τελείως και η Ντόνα μας αποτελείωσε με την απάντησή της στο όλο αυτό. Για να σφραγίσουν το γάμο τους, ο Καρλ και η Ντόνα ανανέωσαν τους όρκους τους. Τους ευχόμαστε πολλά χρόνια ευτυχίας μαζί!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share