Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Αυτή η γιαγιά έπαιζε με την Εγγονή της όταν ακούστηκε ένα «σχρατς» - Όταν δείτε την κατάληξη θα σας φύγουν δάκρυα!

Σοκ!

25 Ιανουαρίου 2020 11:05
Αυτή η γιαγιά έπαιζε με την Εγγονή της όταν ακούστηκε ένα «σχρατς» - Όταν δείτε την κατάληξη θα σας φύγουν δάκρυα!

Αυτή η γιαγιά έπαιζε με την εγγονή της όταν ακούστηκε ένα «σχρατς, ο λόγος που θα δείτε παρακάτω θα σας σοκάρει!

Μετά την τρυφερή ιστορία με τη γιαγιά που κάθε μέρα έκανε 24 χιλιόμετρα, διαβάσαμε μια ακόμη απίστευτη ιστορία!

Μία γιαγιά περιμένει να της ακρωτηριάσουν και τα 4 άκρα της αφού έπεσε θύμα σήψης από «κόψιμο από χαρτί.»

Είπαν στην οικογένεια της Marguerite να ετοιμαστούν για τον θάνατό της ενώ η 54χρονη ήταν σε κώμα για 7 μέρες.

Η Marguerite από το Crosshill τελικά τα κατάφερε αλλά οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να της ακρωτηριάσουν και τα 4 άκρα της σαν αποτέλεσμα μίας θανατηφόρας μόλυνσης.

Τώρα, η οικογένεια της Marguerite έχει ξεκινήσει μία καμπάνια για να συγκεντρώσουν £80,000 προκειμένου να της αγοράσουν βιονικό χέρι, προσθετικά πόδια και ένα ηλεκτρικό καροτσάκι.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Kim Donnachie, είπε: «Παρατήρησε την Κυριακή πως είχε ένα πολύ μικρό κόψιμο στον δείκτη του δεξιού της χεριού. Ήταν τόσο μικρό που δεν θυμόταν καν πως το έπαθε. Έμοιαζε με κόψιμο από χαρτί.»
Την επόμενη μέρα φαινόταν τόσο μολυσμένο που πήγε στο φαρμακείο αλλά εκεί της είπαν πως θα έπρεπε να το κοιτάξει σε γιατρό.

Αυτή η γιαγιά Έπαιζε με την Εγγονή της

Την επόμενη μέρα όμως αισθανόταν άσχημα να κλείσει το ραντεβού και την ακριβώς επόμενη μέρα όλα άλλαξαν.

Μέχρι το μεσημέρι ένιωθε πολύ άσχημα, δεν μπορούσε να περπατήσει, τα χείλη της ήταν μπλε και γινόταν γκρι, οπότε την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Εκεί της είπαν πως είχε κολλήσει σήψη. Την επόμενη μέρα την έβαλαν στην εντατική όταν τα όργανά της άρχισαν να καταρρέουν και σαν αποτέλεσμα την έβαλαν για αιμοκάθαρση.
Είπαν στην οικογένειά της πως θα την έβαζαν σε κώμα για μερικές μέρες και πως θα ξυπνούσε καλύτερα. Αλλά αφού έγινε αυτό, τους πήραν σε ένα δωμάτιο και τους είπαν να προετοιμαστούν για το χειρότερο.

Την κράτησαν σε κώμα για 7 μέρες. Τελικά, την Δευτέρα στις 19 τους είπαν πως θα έπρεπε οπωσδήποτε να της ακρωτηριάσουν τα άκρα.

Ο ακρωτηριασμός των χεριών της κανονίστηκε για την Τρίτη και τα πόδια της θα γίνουν μερικές εβδομάδες μετά.

Η σήψη είναι η κύρια αιτία θανάτου από μόλυνση στον κόσμο και περίπου 40,000 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στην Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι πυρετός, ταχυκαρδία, δύσπνοια και σύγχυση.

Παππούς στέκεται μπροστά στη γιαγιά και... Αυτό που συνέβη μετά θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ένας παππούς έδειξε με μία τρομερή κίνηση την αγάπη του. Τι έκανε; Στάθηκε μπροστά στη γιαγιά, γονάτισε και.... μόλις μάθετε θα δακρύσετε!

Μετά την τρυφερή ιστορία με την επέτειο του παππού και της γιαγιάς, διαβάσαμε μια ακόμη ιστορία με ηλικιωμένο ζευγάρι και η αλήθεια είναι ότι μας έκανε να συγκινηθούμε.

Τίποτα δεν λέει σε αγαπάω τόσο καλά, όπως ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι με διαμάντια, έχουμε δίκιο; Εννοούμε ένα ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι διαμαντιών μετά από 63 χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά, εννέα εγγόνια και χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, δηλαδή.

Ας πάμε λίγο πιο πίσω.

Γνωρίστε τον Καρλ και την Ντόνα. Αυτοί οι δύο είναι μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν το 1956 και έχουν πραγματικά περάσει τα πάντα μαζί. Έχουν περάσει περισσότερες από έξι δεκαετίες μαζί και φυσικά είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, όπως και κάθε άλλο ζευγάρι. Δυστυχώς, το 2018 ήταν το έτος με τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα για αυτούς τους δύο.

παππούς και γιαγιά

Η Ντόνα, η οποία είναι 81 ετών, έπρεπε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος του έτους στο νοσοκομείο. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μετά την υποβολή της στην τρομακτική διαδικασία επέμβασης ανοικτής καρδιάς. Ήταν καταστροφικό για όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως για τον Καρλ. Παρ ‘όλα αυτά, ήταν εκεί γι’ αυτήν σε όλα όσα συνέβησαν.

"Ο παππούς δεν την άφησε ποτέ από το πλευρά του", δήλωσε ο εγγονός τους Καρλ Γκίμπς. "Το κέντρο αποκατάστασης είχε φέρει μια καρέκλα όπου κοιμόταν κάθε βράδυ, μέχρι που ήταν αρκετά δυνατή η γιαγιά για να γυρίσει στο σπίτι".

Αν και είμαστε σίγουροι ότι η Ντόνα θα πίστευε ότι η αγάπη του για εκείνη ήταν άφθονη, ο Καρλ ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο ειδικά γι’ αυτήν, μόλις τελικά θα μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο. Ως αποτέλεσμα, είπε στη σύζυγό του ότι θα της πάρει ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων, αν κατάφερνε να γίνει καλά.

Αυτό φαινόταν να είναι το σωστό κίνητρο! Τα διαμάντια εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, ακόμα και όταν βρίσκεται στη δεκαετία των ογδόντα.

Όπως υποσχέθηκε, ο Καρλ πήγε με τη Ντόνα σε ένα πολυκατάστημα για να τις πάρει το δαχτυλίδι, με το που βγήκε από το νοσοκομείο. Αλλά ο Καρλ είχε και μια άλλη έκπληξη στο μανίκι του, στην οποία είχε έρθει όλη η οικογένεια για να τη δει.

Αφού διάλεξαν το νέο δαχτυλίδι, ο Καρλ έπεσε σε ένα γόνατο, όπως ακριβώς έκανε πριν πολλά χρόνια και ζήτησε ξανά από τη σύζυγό του να τον παντρευτεί.

Ο Καρλ μας συγκίνησε τελείως και η Ντόνα μας αποτελείωσε με την απάντησή της στο όλο αυτό. Για να σφραγίσουν το γάμο τους, ο Καρλ και η Ντόνα ανανέωσαν τους όρκους τους. Τους ευχόμαστε πολλά χρόνια ευτυχίας μαζί!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share