Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σκύλος ξαπλώνει δίπλα στο μωρό και... Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε τον λόγο!

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Ιανουαρίου 2020 15:07
Σκύλος ξαπλώνει δίπλα στο μωρό και... Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε τον λόγο!

Ένα βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί να σκεπάζει το σχεδόν 50 κιλών σκύλο του. Η μικρή Ανταλύν Λέρι φοβόταν να κοιμηθεί χωρίς τον καλύτερό της φίλο και σωματοφύλακά της από τότε που το σπίτι τους στην Αλάσκα επλήγη από σεισμό μεγέθους 7,0 της κλίμακας ρίχτερ.

Τα σκυλιά και τα μικρά παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και δεν σταματάνε να μας συγκινούν, αφού μπορούν ακόμα και να ξαπλώνουν μαζί. Ο πατέρας της, Κάιλ Λέρι , είπε ότι η κόρη του αγκαλιάζει τον Φέρι για να μη φοβάται.

Από τότε που η περιοχή επλήγη από πάνω από 5.000 μετασεισμούς, η Ανταλύν αρνείται να κοιμηθεί χωρίς τον αξιαγάπητο φίλο της.

“Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η κόρη μου είναι να είναι ο Φέρι δίπλα της για να την προστατεύει. Κανονικά κοιμάται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον φώναξε να τον αγκαλιάσει,” είπε ο πατέρας.

Ο πατέρας της Ανταλύν δέχθηκε άσχημα σχόλια επειδή άφησε το ζώο να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο διαδίκτυο, μερικοί άνθρωποι ανέφεραν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ο ύπνος ενός παιδιού μ’ ένα σκύλο.

“Το κρεβάτι του μωρού δεν είναι μέρος για να κοιμάται ο σκύλος,” ανέφερε ένας χρήστης.

“Μην αφήνετε το σκυλί σας μόνο με το μωρό σας. Δεν είναι κάτι επιστημονικό, είναι η κοινή λογική,” είπε η χρήστης Μίσελ Αν.

“Όσο χαριτωμένο κι αν φαίνεται, κανένας σκύλος δεν πρέπει να είναι τόσο κοντά σε ένα παιδί χωρίς παρακολούθηση, είτε υπάρχει κάμερα είτε όχι,” έγραψε.

Ωστόσο, ο κ. Λέρι απάντησε στους επικριτές του, ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πως ο Φέρι “δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε ζώο”.

“Συμφωνώ με το να μην αφήνω ποτέ το παιδί μου με ένα ζώο χωρίς επίβλεψη, αλλά έχω περάσει πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης μαζί του και αυτό που ξέρω είναι πως ο Φέρι δεν είναι απλά οποιοδήποτε ζώο.”

“Ο Φέρι ξέρει ότι είναι δουλειά του να προστατεύει την Άντι.”

Σκύλος βοηθάει κοπέλα με αυτισμό να ξεπεράσει κρίση πανικού! (Video)

Ένα πολύ συναισθηματικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες στο οποίο διακρίνεται ένας σκύλος να βοηθά μία νεαρή κοπέλα με αυτισμό να ξεπεράσει την κρίση πανικού.

Ο σκύλος υποστήριξης, όταν καταλαβαίνει ότι η ιδιοκτήτριά του είναι ανήσυχη και δεν νιώθει καλά, προσπαθεί με την παρουσία του να της δείξει ότι είναι εκεί για εκείνη.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα νιώθει καλύτερα και αρχίζει να αγκαλιάζει τον σκύλο της, ενώ αυτός δέχεται με ευχαρίστηση τα χάδια της.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Facebook από έναν 18χρονο από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας και δείχνει τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει ένας σκύλος στη ζωή ενός ανθρώπου με αυτισμό.

Δείτε το βίντεο:

Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα σε μια μάντρα σκύλων, θα παγώσετε!

Κάτι πολύ παράξενο τι κατέγραψε η κάμερα σε μια μάντρα σκύλων!

Μερικά χρόνια πριν, το προσωπικό και οι εθελοντές του Battersea Dogs & Cats Home του Λονδίνου έξυναν τα κεφάλια τους με απορία για μια παράξενη κατάσταση που συνέβαινε ξανά και ξανά. Το βράδυ κλείδωναν τα ζώα και γυρνούσαν σπίτι, αλλά όταν επέστρεφαν το επόμενο πρωινό έβρισκαν ανοιχτά τα κλουβιά και τους σκύλους να τρέχουν ελεύθεροι! Δείτε επίσης τι άλλο απίστευτο κατέγραψε μια κάμερα!

Με κάποιο τρόπο οι σκύλοι σε μια περιοχή είχαν καταφέρει να βγουν από τα κλειδωμένα κλουβιά τους, είχαν κάνει έφοδο στην κουζίνα και είχαν καταβροχθίσει τα νόστιμα φαγητά που υπήρχαν εκεί. Νομίζοντας ότι ήταν ανθρώπινο λάθος, το προσωπικό διπλοτσέκαρε τις κλειδαριές.

Ωστόσο, συνέχισε να συμβαίνει ακόμα και μετά τα νέα μέτρα που έλαβαν. Έτσι κατάλαβαν ότι είχαν ένα πραγματικό μυστήριο στα χέρια τους! Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τι συνέβαινε, τοποθέτησαν κάμερες ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας γύρω από την προβληματική περιοχή.

Η μία κάμερα έβλεπε τον διάδρομο, έτσι ώστε να ελέγχουν όλα τα κλουβιά, η δεύτερη ήταν στην κουζίνα και η τρίτη βρισκόταν πάνω από το κλουβί ενός συγκεκριμένου σκύλου. Το όνομα του ήταν Red και ήταν ράτσας lurcher, η οποία είναι πανέξυπνη και πάντα σκαρώνει κάτι.

Όταν τοποθετήθηκαν οι κάμερες, τίποτα δεν συνέβαινε για μερικά βράδια. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν την τρίτη βραδιά, όταν η κάμερα κατέγραψε έναν σκύλο να βγαίνει από το κλουβί του. Ήταν ο Red! Κατάφερε να ξεκλειδώσει το κλουβί με το στόμα του και αφού βγήκε, πήγε κατευθείαν στην κουζίνα όπου η κάμερα τον κατέγραψε να τρώει. Οι ιστορίες με σκύλους είναι κάτι που αγγίζει όλους, δείτε και αυτή την μαμά σκυλίτσα!

Αφού καταβρόχθισε σκυλοτροφή, προχώρησε στην επόμενη κίνηση του. Γύρισε πίσω στα κλουβιά και άρχισε να ελευθερώνει τους φίλους του! Τον έπιασαν στα πράσα να ξεκλειδώνει τα κλουβιά και να ελευθερώνει τα σκυλιά! Ο έξυπνος σκύλος και οι φίλοι του πέρασαν μια όμορφη βραδιά έξω από τα κλουβιά τους. Έφαγαν όλο το φαγητό στην κουζίνα και ο Red ελευθέρωσε την κοπέλα του για να κάνουν αγκαλιές.

Έχοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονταν για να λύσουν το μυστήριο, το προσωπικό αποφάσισε να διπλοκλειδώνει τις κλειδαριές των κλουβιών. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναβγεί σκύλος από το κλουβί του. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Red υιοθετήθηκε δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share