Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

14 λιοντάρια πετυχαίνουν έναν μικρό ελέφαντα! Η συνέχεια; Θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

13 Δεκεμβρίου 2019 07:13
14 λιοντάρια πετυχαίνουν έναν μικρό ελέφαντα! Η συνέχεια; Θα σας αφήσει άφωνους!

Επειδή έχουμε καταλάβει την αδυναμία που έχετε στα θέματα με ζώα το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει την μάχη ενός ελέφαντα με 14 λιοντάρια!

Το video αυτό αποδεικνύει πως και οι αδύναμοι αν το θέλουν μπορούν να νικήσουν…Ένας μικρός ελέφαντας βγαίνει νικητής μετά από επίθεση 14 λιονταριών… Ένα βίντεο ακόμα που είχατε λατρέψει ήταν το λιοντάρι που έσυρε μια 22χρονη!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ανατριχιαστικό: Η σπάνια στιγμή που λέαινες προσπαθούν να σκοτώσουν αρσενικό λιοντάρι!

Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο εντόπισε φακός, με λέαινες να προσπαθούν να σκοτώσουν λιοντάρι σε πάρκο της Βρετανίας!

Μετά το τρομερό βίντεο που σας παρουσιάσαμε χτες με τον εκπαιδευτή και τα λιοντάρια, σήμερα το πάμε σε λίγο πιο... σκληρές εικόνες! Το αρσενικό δείχνει εξαντλημένο καθώς δέχεται τις ομαδικές επιθέσεις των θηλυκών ενώ πιστεύεται πως είναι ο αρχηγός της αγέλης.

Οι εικόνες δείχνουν ότι το αρσενικό βρυχάται καθώς τουλάχιστον εννέα θηλυκά το έχουν ακινητοποιήσει και το δαγκώνουν. Φύλακες του πάρκου καλούνται στο σημείο και προσπαθούν να επέμβουν. Τελικά καταφέρνουν να διώξουν τις λέαινες με τη χρήση πυροσβεστήρα.

Λέαινες λιοντάρι

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί τα ζώα επιτέθηκαν στο αρσενικό, αλλά πιστεύεται πως τα θηλυκά συχνά σκοτώνουν ένα ηλικιωμένο ή άρρωστο αρσενικό όταν πιστεύουν ότι πλέον είναι ανίκανος για αρχηγός και θέλουν να τον αντικαταστήσουν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share