Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Λιοντάρι: Παιδάκι βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να το βγάλει φωτογραφία. Λίγο μετά γίνεται κάτι τρομακτικό...

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να το δείτε;

8 Νοεμβρίου 2019 10:15
Λιοντάρι: Παιδάκι βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να το βγάλει φωτογραφία. Λίγο μετά γίνεται κάτι τρομακτικό...
Follow us on Google News

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Παιδάκι αποφασίζει να βγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να βγάλει φωτογραφία ένα λιοντάρι. Ωστόσο λίγο αργότερα γίνει κάτι... σοκαριστικό.

Μια ομάδα τουριστών, κατάλαβε για τα καλά, πως η αφρικανική φύση είναι πιο επικίνδυνη απ όσο πίστευε...

Συγκεκριμένα, ενώ φωτογράφιζαν τα λιοντάρια που φαίνονταν να ξεκουράζονται σε απόσταση μερικών μέτρων από τα αυτοκίνητά τους, πολλοί επιβάτες κατέβασαν τα παράθυρά τους για να τα βλέπουν καλύτερα. Με την ευκαιρία διαβάστε: 20χρονος προσπάθησε να ταΐσει τον εαυτό του στα λιοντάρια. Λίγα λεπτά αργότερα...

Ξαφνικά το τεράστιο αρσενικό λιοντάρι που ήταν ξαπλωμένο πιο κοντά στα αυτοκίνητα, σηκώθηκε και άφησε ένα βρυχηθμό που τρόμαξε τους τουρίστες. Πιθανόν το αρσενικό λιοντάρι έδειχνε την κυριαρχία του στο εθνικό πάρκο άγριας ζωής.

Οι κανόνες του πάρκου ορίζουν ότι δεν πρέπει να προεξέχει κανένα μέρος του σώματος από ένα όχημα, συμπεριλαμβανομένων του παραθύρου ή της ηλιοροφής, εκτός από καθορισμένες περιοχές. Μια τουριστική εταιρεία, μοιράστηκε στη σελίδα της στο YouTube το παρακάτω βίντεο για να προειδοποιήσει το κοινό.

Αν ένα λιοντάρι έκανε επίθεση σε ένα όχημα όπου το παράθυρο ήταν κατεβασμένο, δεν θα υπήρχε χρόνος για να αντιδράσετε ή να προστατευτείτε. Αυτό είναι κάτι που οι τουρίστες στο παρακάτω βίντεο προφανώς δεν σκέφτονται.

Λιοντάρι αρπάζει από τον λαιμό τον εκπαιδευτή του. Λίγο αργότερα επικρατεί χαμός...

Πάθαμε σοκ! Ένα λιοντάρι αρπάζει από το λαιμό τον εκπαιδευτή του. Ωστόσο λίγο αργότερα επικρατεί χαμός!

Σοκ υπέστησαν οι θεατές ενός τσίρκου από την επίθεση ενός λιονταριού στον εκπαιδευτή του κατά τη διάρκεια του σόου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Είχε για κατοικίδιο λιοντάρι μέχρι που πήγε να τον φάει ζωντανό.. μπροστά στη μάνα του!

Παρακάτω φαίνεται το λιοντάρι να έχει αρπάξει από το λαιμό τον εκπαιδευτή και να τον «περιφέρει» στη σκηνή ενώ οι θεατές παρακολουθούν έντρομοι.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. «Ήταν σοκαριστικό. Το παιδί μου έκλαιγε όλη τη νύχτα με αυτά που είδε» έγραψε ο άνδρας.

Λιοντάρι ετοιμάζεται να κατασπαράξει αγοράκι! Δευτερόλεπτο αργότερα...

Το λιοντάρι πήγε να κατασπαράξει το αγοράκι, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα έγινε κάτι που μας άφησε άφωνους!

Σε αυτό το βίντεο από την πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας θα δείτε την σοκαριστική στιγμή που ένα λιοντάρι ετοιμάζεται να ορμήσει σε ένα μικρό αγοράκι με κίτρινο μπουφάν! Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο

Όπως θα δείτε το λιοντάρι παίρνει φόρα μόλις ο μικρούλης του γυρίζει την πλάτη. Παρόλο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αγοράκι, το λιοντάρι πέφτει στο προστατευτικό τζάμι του ζωολογικού κήπου.

Όμως, και μόνο η εικόνα προκαλεί δέος και κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Boy has close encounter with lion

A 2-year-old boy has a close encounter with a lion at a zoo east of Tokyo.

Posted by Nippon TV News24 Japan on Friday, 3 June 2016
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share