Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο - ντοκουμέντο από την δράση της "καμόρα των Ρομά" που δρα στην Ανατολική Αττική!

28 Φεβρουαρίου 2018 10:44
Βίντεο - ντοκουμέντο από την δράση της

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση της συμμορίας που θεωρείται η δεύτερη γενιά της «της καμόρα των Ρομά» φέρνει στην δημοσιότητα το Star. Η εγκληματικότητα χτυπά κόκκινο σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής.

Οι τρεις κουκουλοφόροι που μπήκαν στον σπίτι της κυρίας Νικολάου στην Αρτέμιδα δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της αλλά ούτε και την 98χρονη κατάκοιτη μητέρα της. Ένα πράγμα μόνο ζητούσαν, «το χρυσό».

Σαν σκηνή από αμερικανική ταινία, όπου κάθε πόρτα υποκύπτει ακόμα και σε κλωτσιά μικρού παιδιού, τα μέλη της συμμορίας των Ρομά σπάνε την εξώπορτα πολυτελούς σπιτιού και μπαίνουν στο εσωτερικό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα "Victoria Secret": Καλλίγραμμα πόδια σε 10 ημέρες! Το πρόγραμμα και τα μυστικά...

Όπως δείχνει το ρολόι της κάμερας κλειστού κυκλώματος, που καταγράφει τις κινήσεις τους, μένουν μέσα στο σπίτι για 2 λεπτά και κρατώντας ένα πολύτιμο αντικείμενο στα χέρια, τυλιγμένο με ένα σεντόνι, γίνονται καπνός.

Λίγο νωρίτερα κυκλοφορούσαν στα βορειοανατολικά προάστια αναζητώντας τον στόχο τους. Όταν τον βρήκαν, ο ένας χτύπησε το κουδούνι. Οι ένοικοι έλειπαν και τότε φώναξε τους συνεργούς του. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και δευτερόλεπτα αργότερα εισέβαλλαν στο σπίτι με έναν από αυτούς να κάνει τον τσιλιαδόρο. Τα τρία μέλη της σπείρας μπήκαν στο αυτοκίνητο αναζητώντας τον επόμενο στόχο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! "Βόμβα" με την μια ατομική ασυλία

Στα περισσότερα χτυπήματα χρησιμοποιούσαν αυτό το γρήγορο αυτοκίνητο για να διαφύγουν ενώ δεν δίσταζαν ακόμα και πρωινές ώρες, όπως φαίνεται και από κάμερα κλειστού κυκλώματος, να κλέβουν σε δευτερόλεπτα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν στις ληστρικές τους επιδρομές. Από τα 7 μέλη που συνελήφθησαν, οι τρεις προφυλακίστηκαν.

Με γραφειοκρατία, πάρεργα και φύλαξη κτηρίων, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να βάλουν φρένο στην εγκληματικότητα που καλπάζει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share