Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! "Βόμβα" με την μια ατομική ασυλία

28 Φεβρουαρίου 2018 10:25
Survivor - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ακόμα μια εβδομάδα του Survivor βαδίζει προς το τέλος της με την σημερινή ημέρα να είναι η πιο κρίσιμη αφού Διάσημοι και Μαχητές διαγωνίζονται για την ασυλία με σκοπό να αποφύγουν την υποψηφιότητα και να κρατήσουν όλα τα μέλη τους στην ομάδα!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του πρώτου κιόλας κύκλου του Survivor σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο ενώ ούτε μια φορά η διαρροή του δεν έχει πέσει έξω! Οι Μαχητές σήμερα καλούνται να υπερασπιστούν την πολύ καλή ψυχολογία που έχουν μετά την διπλή χθεσινή τους νίκη και το διπλό έπαθλο φαγητού, την ίδια ώρα που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι η ομάδα που έχει αποχαιρετήσει παίκτη της τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

Μπορεί οι Μαχητές την Τρίτη να κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, όμως το Twitter συνέχισε να τους πολεμά με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν! Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τα πιο επικά σχόλια και σας τα παρουσιάζει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Ο καυγάς της Σπυροπούλου με τους Διάσημους, το ξέσπασμα της Δαλάκα και ο άσχημος τραυματισμό της! Τα κλάματα παίκτριας των Μαχητών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Πετρούπολη: Δολοφόνησαν το βρέφος μισή ώρα αφού γεννήθηκε! Αποκαλύψεις - "φωτιά"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τραβάω 200 selfie την ημέρα» - Ο τύπος που έπαθε... σελφίτιδα και έγινε το καμάρι κάθε πατέρα! (photos)

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και το τρέιλερ που μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ, σήμερα Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι με στόχο την ασυλία! Και το σημερινό αγώνισμα είναι κυρίως ταχύτητας και αντοχής ενώ οι Διάσημοι δείχνουν να έχουν ένα τεράστιο μείον σε σχέση με τους αντιπάλους τους! Ποιο είναι αυτό;

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα! Όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στα χέρια μας, σήμερα για τους Διάσημους θα αγωνιστούν και η Ελένη Χατζίδου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και η Ξένια! Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα η Κατερίνα Δαλάκα είναι εκτός, μετά τον χθεσινό τραυματισμό της! Ωστόσο το θετικό είναι πως μάλλον στις επάλξεις για τους Διάσημους είναι ο Στέλιος Κρητικός, καθώς τον βλέπουμε στο τρέιλερ να μην φοράει την μπλούζα που τον είχαμε συνηθίσει όσο ήταν εκτός αγωνισμάτων!

Θα καταφέρει η απουσία της Κατερίνας να στερήσει την ασυλία από τους Διασήμους; Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όμως σίγουρα καθιστά τους Μαχητές φαβορί! Για περισσότερα στην σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr το βράδυ της Τετάρτης! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας ενδιαφέρει: Δείτε πότε θα κλείσουν οι μπάρες στο μετρό

Πάμε τώρα στις υποψηφιότητες! Εφόσον οι Διάσημοι χάσουν την ασυλία δεδομένα θα δοθεί η Ελένη Χατζίδου ενώ δεν αποκλείεται η "βόμβα" στις ατομικές ασυλίες, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα τελευταία αγωνίσματα μετράει 3 σερί επιτυχίες, επομένως 100% επιτυχία! Εφόσον λοιπόν καταφέρει και κερδίσει σήμερα και ταυτόχρονα χάσουν την ασυλία οι Διάσημοι δεν αποκλείεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να εξασφαλίσει ατομική ασυλία, ως η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας!

Εφόσον γίνει η ανατροπή δεν χάσουν οι Μαχητές, τότε δεδομένη θα θεωρείται η επιστροφή της Ροδάνθης στις υποψηφιότητες μαζί με την Ζωή! Για περισσότερα όμως θα σας ενημερώσουμε με τις σίγουρες διαρροές στην διάρκεια της ημέρας!

Υ.Γ.: Σίγουρη διαρροή θα σας έχει το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, με νικητή ασυλίας και υποψηφιότητες προς αποχώρηση! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share