Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκλονιστικό βίντεο: Η διαστημική νεκροκεφαλή επισκέπτεται ξανά την Γη!

24 Δεκεμβρίου 2017 15:43
Συγκλονιστικό βίντεο: Η διαστημική νεκροκεφαλή επισκέπτεται ξανά την Γη!

Ο αστεροειδής «2015 TB145» ή πιο γνωστός ως «αστεροειδής του Halloween» είναι ένα ανατριχιαστικό διαστημικό αντικείμενο με ένα… κρανίο πάνω του, που πραγματοποίησε ένα κοντινό πέρασμα από τη Γη τον Οκτώβριο του 2015. Και όπως φαίνεται θα το επαναλάβει μέσα στο 2018.

Ο άνω των 600 μέτρων πλάτος διαστημικός βράχος πλησίασε τον πλανήτη μας σε απόσταση 480,000 χιλιομέτρων με τα τηλεσκόπια της NASA να δίνουν εικόνες που ξάφνιασαν αν δεν… τρόμαξαν τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Χαβάης, καθώς η μία του πλευρά έχει το σχήμα κρανίου που μοιάζει να έχει βγει από χολιγουντιανό θρίλερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό δεν ήταν τίποτα: Έρχεται δεύτερο (χειρότερο) κύμα χιονιά! Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες;

Οι μετρήσεις έγιναν από βάσεις παρακολούθησης που βρίσκονται στην Ισπανία και πέραν του τρομακτικού του «προσώπου» του αστεροειδή όλα τα υπόλοιπα πάνω του φαίνονται φυσιολογικά.

Το κοντινό πέρασμα θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ μετά από αυτό θα κάνει χρόνια να επισκεφτεί τη γειτονιά μας, καθώς υπολογίζεται να περάσει γύρω στο 2088, όταν και θα βρεθεί σε απόσταση 20 φορές της αντίστοιχης Γης-Σελήνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δημόσια σχόλια που αντάλλαξαν ο Βασάλος και η Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share