Η Γη της Ελιάς (11/12): «Είσαι όλη μου η ζωή! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα Χάιδω» – Ο Λυκούργος καταρρέει στο δωμάτιο του νοσοκομείου (video)

Αφήνει το σκληρό του πρόσωπο μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τη γυναίκα που αγαπά
Ένα συγκινητικό επεισόδιο έρχεται απόψε Δευτέρα (11/12) στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», με τον Λυκούργο να καταρρέει βλέποντας τη Χάιδω στο νοσοκομείο έπειτα από ρήξη ανευρύσματος.
Οι σημερινές (11/12) εξελίξεις της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς»
Επεισόδιο 66
Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Στο μεταξύ ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχημα αισθανόμουν όλο αυτό τον καιρό. Στον λόγο μου, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, δεν το ήθελα», απολογείται, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε, καθώς ο Ορέστης συνεχίζει να πιστεύει ότι έδρασε παρασκηνιακά για να του «κλέψει» τη Δήμητρα.
Την ίδια στιγμή, ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο: «Τρέχει κάτι με την αστυνόμο; Ο Πότης στο καφενείο σάς κουτσομπολεύει παντού ότι είστε ζευγάρι», τον ενημερώνει και ο Κουράκος γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια: «Ακουσα ότι μιλάς αριστερά και δεξιά για μένα και την αστυνόμο. Κλείσε το στόμα σου γιατί δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα», του τονίζει.
Δείτε ακόμα: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!
Την ίδια ώρα η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο: «Δημοσθένη, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ τίποτα, δώσε μου το διαζύγιο και κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου», του λέει, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της: «Δεν θα σου το δώσω στον αιώνα τον άπαντα. Και τόλμησε να κάνεις κάτι και θα δεις, θα πω σε όλη τη Μάνη τα καμώματά σου», την απειλεί.
Η Άννα δεν ακούει κανέναν και συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της. Εκείνος όμως έχει άλλα στο μυαλό του και χωρίς να χάσει καιρό, της ρίχνεται και προσπαθεί να τη φιλήσει. Η Άννα αντιστέκεται και φεύγει τρέχοντας, ενώ αναστατωμένη πηγαίνει στον άντρα της και τον αδελφό της: «Το κάθαρμα, μου ρίχτηκε αλλά τον κανόνισα, μη σκάτε», τους λέει.