Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

«Το θεωρώ ευλογία»

11 Δεκεμβρίου 2023 09:24
Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η δημοφιλής ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου στη «Γη της Ελιάς», είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό BEAUTÉ που κυκλοφορεί με τη Real News. Παράλληλα, αντίστροφα μετρά τον χρόνο η Χριστίνα Βραχάλη πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δε φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου», περιέγραψε για την εγκυμοσύνη της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Το θεωρώ ευλογία» - Συγκινεί η Αντιγόνη Κουκουλάκου για την πρώτη της εγκυμοσύνη

«Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν απέχει πολύ από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμη κι αν ο κόσμος μου γκρεμίζεται πιστεύω πως στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί. Όταν όμως μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Αντιγόνη Κουλουκάκου για τα παιδιά του συντρόφου της: «Είμαι μια μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω!»

Αναφερόμενη στα παιδιά του συζύγου της, ανέφερε πως πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της, «είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων».

«Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: “Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους;” Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες», είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει ακόμη περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Αυτό μόνο να ενισχύσει μπορεί και να κάνει και τη δική μου θέση ακόμα πιο ξεκάθαρη».

«Αισθάνομαι απενοχοποιημένο τον ρόλο της μητέρας. Είμαι λοιπόν μια μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω!»

«Αν αυτά τα παιδιά δε με ήθελαν πραγματικά, θα είχε λήξει το θέμα. Ό,τι και να έκανα δεν θα είχε κανένα νόημα. Τα παιδιά μας επιλέγουν, πάντα. Από τη στιγμή που σε επιλέγουν και σου προσφέρουν την αγάπη τους, αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής, εσύ θα πρέπει να το φυλάς σαν κόρη οφθαλμού. Είμαι βαθιά ευγνώμων. Το έχω πει και στον σύντροφό μου “Ακόμη κι αν χωρίσουμε και δεν ξαναμιλήσουμε ποτέ, αυτά τα παιδιά θα είναι πάντα και παιδιά μου», επισήμανε.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πως δεν είχε επιθυμία να αποκτήσει δικό της παιδί, παρόλο που θεωρεί, όπως είπε, πως είναι γεννημένη μαμά. «Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Από μικρή έλεγα πως θα υιοθετήσω. Δεν είχα το κόλλημα πως πρέπει να είναι βιολογικό μου παιδί για να το αγαπήσω. Πονάει η καρδιά μου για τα παιδιά όλου του κόσμου και κάποια στιγμή στη ζωή μου εύχομαι να μπορέσω να ασχοληθώ με παιδιά που έχουν ανάγκη» κατέληξε η ηθοποιός.

Τον σύντροφο της ηθοποιού τον έχουμε δει μέσα από stories της στο instagram. Ονομάζεται Νίκος Ράικος και είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share