«Πρέπει να εγκαταλείψω…» – «Κόκκαλο» όλοι στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς για ακόμη μια φορά τοποθετήθηκε για ένα θέμα, που απασχολεί έντονα την επικαιρότητα, αφού ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος με την υπόθεση της Πάτρας.
Ο Νίκος Μουτσινάς, που συγκλονίστηκε από θάνατο αγαπημένου προσώπου του, στην έναρξη της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης (31/03) έκανε τη δική του τοποθέτηση για το θέμα.
Τα λόγια του Μουτσινά για την υπόθεση της Πάτρας
«Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, ειδικά σήμερα. Πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, άσχημα τα συμβάντα, άσχημες οι εξελίξεις. Η εκπομπή αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, είναι η εργασία μας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να σκεφτούν κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.
«Όλοι οι υπόλοιποι ξέρετε τι κάνετε, παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε με τα γνωστά ναρκωτικά. Έχουν σώσει πολύ αυτή την εκπομπή», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».






0 ΣΧΟΛΙΑ