ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Τατουάζ: Ο Παύλος συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μάρθας δύσκολη!

Τατουάζ: Ο Παύλος συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μάρθας δύσκολη!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Τατουάζ, στον Alpha.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 219; 

Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 219

Ο Παύλος συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μάρθας δύσκολη και της ανακοινώνει πως θα πάει λίγες μέρες στο Λονδίνο να δει τον Θεοχάρη.

Η Όλγα βρίσκει τον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο της μαγαζί και ο Μάνος ετοιμάζει τα συμβόλαια.

Η Άννα εξομολογείται στην Βέρα πως από τη στιγμή που έχασε τον Αλέξανδρο, σκέφτεται να πάει στην Αμερική να συνεχίσει τις σπουδές της στον χορό.

Η Λήδα συνεχίζει τα περίεργα νάζια και η Όλγα υποψιάζεται πως ζηλεύει το μωρό που έρχεται.

Η Αμαλία ενημερώνει την Άννα πως χάθηκε ο Μανταρίνης και η Άννα πέφτει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Ο Σωκράτης, με τον τρόπο του, ενημερώνει την αστυνομία για την φαρμακευτική κομπίνα του Ορφέα.

Η Αμαλία μιλά ανοιχτά για το εμπόριο όπλων στον Σέκερη, ενώ η Αθηνά τους επισκέπτεται με ένα απροσδόκητο δώρο.

Ο Ορφέας φτάνει στην Αίγινα κι ετοιμάζεται να βάψει τα χέρια του με αίμα για άλλη μια φορά…

Παράλληλα, διαβάστε επίσης την συγκλονιστική εξομολόγηση πρωταγωνιστή του Τατουάζ για το τροχαίο που σημάδεψε την ζωή του!

Τατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά του Alpha! – Ο Σωκράτης τραυματίζει τον Ορφέα!

Ραγδαίες είναι και σήμερα οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά Τατουάζ του Alpha!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Πέμπτη 11 Απριλίου 21:50

Η απόπειρα εναντίον του Σωκράτη λήγει άδοξα, καθώς ο Σωκράτης όχι μόνο καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά τραυματίζει και τον Ορφέα με το μαχαίρι.

Η Ειρήνη κρύβει τον Μανταρίνη στο σπίτι της κι αποφασίζει να εκδικηθεί τον Σέκερη για τη συμπεριφορά του απέναντί της.

Ο Αλέξανδρος κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Άννα, ενώ εκείνη μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί πως τον έχασε οριστικά.

Ο Θεοχάρης γυρίζει σπίτι, γεγονός που ανακουφίζει πολύ τον Μάριο.

Ο Νικόλας επιστρέφει στην Αθήνα κι αποφασίζει να βοηθήσει την Αθηνά να εντοπίσουν τον Μανταρίνη.

Ο Αντώνης ζητά κι άλλα λεφτά από τον Ορφέα για να συνεχίσει να τον βοηθάει κι εκείνος αναγκάζεται να τα δώσει, αφού μόνο με τον Αντώνη θα καταφέρει να πάει στην Αίγινα.

Ο Τόνυ στριμώχνει την Άννα και την Αμαλία κι απαιτεί να μάθει που αλλού έχουν μιλήσει για το εμπόριο όπλων, ενώ την ίδια ώρα η Κασσάνδρα βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή.

Η Αμαλία και η Άννα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Τόνυ με σκοπό να αποφύγουν τα αντίποινα του κυκλώματος όπλων. Η Αμαλία ξορκίζει την Άννα να μην ξαναμιλήσει γι’ αυτή την υπόθεση σε κανέναν.

Ο Θεοχάρης πείθει τον Παύλο να τον επισκεφθεί στο Λονδίνο για να «ψήσει» τη Μάρθα και να της δείξει πως σοβαρολογεί με το θέμα του διαζυγίου.

Παράλληλα οι δύο οικογένειες προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Άννα, αλλά όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό.

Η αστυνομία αναζητά παντού τον Ορφέα και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Στραγγαλιστή.

Η Όλγα κάνει καψόνια στον Στέφανο…

Ο Νικόλας επαναφέρει το θέμα του γάμου, αλλά η Αθηνά δεν ακούει κουβέντα. Ο Ορφέας μαζί με τον Αντώνη ξεκινούν με νοικιασμένο φουσκωτό να πάνε στην Αίγινα… Στόχος του Ορφέα… η Ελένη…

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου