Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του Τατουάζ: Το τροχαίο που σημάδεψε την ζωή του!

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές!

11 Απριλίου 2019 15:40
Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του Τατουάζ: Το τροχαίο που σημάδεψε την ζωή του!

Ραγίζει καρδιές με τα λόγια του γνωστός Έλληνας ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Τατουάζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή του Alpha «Μετά τα μεσάνυχτα», μιλώντας για ένα σοβαρό τροχαίο αλλά και για το πώς του έκανε πρόταση ο Ανδρέας Γεωργίου για το Τατουάζ.

Ο λόγος για τον γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορο.

Ο Χριστόφορος υποδύεται τον Σωκράτη, τον γιο του serial killer στην επιτυχημένη σειρά!

«Το όνομά μου προήλθε από τάμα των γονιών μου. Είναι αληθινό ιστορία αυτό. Ήταν πριν μείνει έγκυος η μητέρα μου. Ήταν ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό που η ζημιά θα μπορούσε να είναι 15 φορές χειρότερη. Η μητέρα μου όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, είπε: “Αν μια μέρα κάνω γιο, θα τον ονομάσω Χριστόφορο που είναι ο προστάτης των οδηγών”. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει αλλά ήταν πολύ σοβαρό τροχαίο», εξομολογήθηκε.

Παντρεύεται ηθοποιός του «Τατουάζ»! Το ανακοίνωσε με κλάματα! Ο θάνατος που την πήγε πίσω!

Ηθοποιός που την γνωρίσαμε στη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί, ενώ μίλησε για τον θάνατο που καθυστέρησε το γεγονός.

Η αποκάλυψη έγινε on air!

Ο λόγος για την Κύπρια ηθοποιό Έλια Ιωαννίδου, η οποία θα παντρευτεί τον Άλεξ Αλεξάνδρου τον επόμενο Ιούνιο!

«Ανυπομονώ και κάθε νύχτα που κλείνω τα μάτια μου φαντάζομαι το πως θα είναι. Θα μου λείπουν άτομα. Το να ζεις αυτή τη στιγμή και ένας από τους δύο σου γονείς να λείπει είναι λίγο σκληρό και ήταν και ο λόγος που πάντα είχα θέμα με το γάμο. Όχι γιατί δεν πίστευα, αλλά έλεγα πως είναι μια στιγμή που θα σε παραδώσει ο μπαμπάς και έλεγα εμένα ποιος. Αναπληρώνεται όμως. Το ότι ξέρω ότι μπορεί να μην είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά η μητέρα και μου και οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η απουσία του πατέρα μου ήταν ένας παράγοντας που με κρατούσε πίσω στο γάμο. Φοβόμουν να κάνω το βήμα», είπε η Έλια Ιωαννίδου ξεσπώντας σε κλάματα.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός ήταν στη σειρά η συγκρατούμενη της Κατερίνας Γερονικολού!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share