Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Εθνική ανατριχίλα: Η χορογραφία του ζεϊμπέκικου που έχει «ρίξει» το Youtube (video)

Κάνουν πάταγο οι λεβέντικες κινήσεις τους!

26 Απριλίου 2024 19:01
Εθνική ανατριχίλα: Η χορογραφία του ζεϊμπέκικου που έχει «ρίξει» το Youtube (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mια απίστευτη χορογραφία ζεϊμπέκικου έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία που έχει κάνει θραύση.

Παράλληλα, ένας μερακλής πατέρας χορεύει ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης του και κάνει την πίστα να «γκρεμιστεί»!

Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του:

80χρονος μερακλής παππούς "μάγεψε" με το ζεϊμπέκικό του - Καθηλωτικές στιγμές από τη "φωνή" της ψυχής (Video)

Η ψυχή και η θέληση χρόνια δεν κοιτούν, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον 80χρονο παππού στο συγκεκριμένο βίντεο με το τρομερό ζεϊμπέκικο! Παράλληλα, απολαύστε εδώ έναν 6χρονο πιτσιρίκο που χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο σε γάμο και κλέβει την παράσταση από γαμπρό και νύφη.

Μάλιστα, ο 80χρονος παππούς αφού χόρεψε δεν δίστασε να κάνει και ακροβατικά πάνω στο τραπέζι. Φυσικά η κίνηση του 80χρονου κυρίου δεν πέρασε απαρατήρητη με όλους τους παραβρισκόμενους να τον χειροκροτούν.

Δείτε το βίντεο:

Λεβέντης απ' τους λίγους: Μπαίνει μέσα στη φωτιά και χορεύει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Πολλά ζεϊμπέκικα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά σίγουρα δε θα έχετε δει πολλά σαν αυτό, όπου ένας άνδρας… σκέτος λεβέντης μπαίνει μέσα σε ένα κύκλο φωτιάς, που του έχουν βάλει, με αποτέλεσμα να χορέψει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο, που έχουμε δει.

Η φοβερή εικόνα έρχεται από το Πλωμάρι Λέσβου, με το γλέντι σε μια ταβέρνα να… ανάβει κανονικά, αφού με το μπουζούκι να ετοιμάζεται να εκτελέσει το περίφημο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ένας άνδρας έφτιαξε έναν κύκλο φωτιάς μες στη μέση του δρόμου, ο οποίος βέβαια είχε… καταληφθεί από τους κατοίκους.

Ένας… γενναίος μπήκε μέσα σε αυτό τον κύκλο και άρχισε να χορεύει… το λεβέντικο ζεϊμπέκικό του, κερδίζοντας την αποθέωση από τους συμπολίτες του, σε μια φοβερή επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων, η οποία δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα λιγότερο από το θαυμασμό απάντων, όπως έγινε και στην περίπτωση του απόλυτου Έλληνα χορευτή.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share